Skip to main content

K PILING - Kafa + karanfilić


Dok nisam probala pilinge za telo bila sam uverena da meni takvi proizvodi nisu potrebni. Nemam zahtevnu kožu, nije suva niti dehidrirana te nisam imala potrebu za posebnom negom. Međutim, kada sam prvi put probala pilinge, shvatila sam da lepši osećaj i izgled kože nisam imala. Iako ih ne koristim redovno, jednostavno ne mogu da zamislim da ih izbacim iz upotrebe.

Do sada sam isprobala razne proizvode tog tipa. Ukoliko želite dobar piling koji zaista radi posao, onda preskočite većinu koju možete da pronađete u drogerijama. Uglavnom su to kupke sa nekim sitnim zrncima koji ne mogu da odrade piling na pravi način. Meni su se do sada najbolje pokazali ručno rađeni pilinzi. Kombinacija kafe i drugih sastojaka daje odlične rezultate.Već duže vreme mi je omiljeni K piling, ne samo zbog učinka već i zbog truda i ljubavi koje je divna Lejla unela u pravljenje ovog proizvoda. Već sam pisala detaljnu recenziju (pročitaj ovde), ali sam u ovom postu želela da predstavim limitirano izdanje kafa+karanfilić koje je sada na akciji (klikni ovde).


Karanfilić je dobar saveznik u borbi protiv akni i ožiljaka. Takođe hidrira suvu kožu i ublažava strije.Ovaj piling se razlikuje od prethodna dva (kafa+cimet i kafa+morska so) po tome što imam osećaj da je grublji. To bi obradovalo sve one koji vole jače pilinge. Kao takav dobar je za skidanje boje nakon procesa samopotamnjivanja, a biće i odličan saveznik u borbi protiv celulita. 


Ukoliko želite da vam piling bude manje grub, pomešajte ga sa proizvodom za tuširanje i dobićete jačinu koja vama odgovara.Takođe, piling je malo suvlji, ali i pored toga on divno neguje i hidrira kožu čineći je mekom. Preporučila bih ga svakom ko ima problema sa suvom kožom. Piling otklanja sve suve delove a u isto vreme hrani kožu i to prirodnim sastojcima.


Moram da napomenem da je K piling dobio i novi dizajn. Meni se lično mnogo dopada to što je sada naziv ispisan Lejlinim rukopisom. To ga svakako čini autentičnim, zanimljivim i privlačnim.

Da li ste probale K piling? Kakvi su vaši utisci?

Obavezno iskoristite vikend akciju i javite mi utiske!


Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…