Skip to main content

ESSENCE - METAL I VIBRANT SHOCK lip paint


Ukoliko me čitate redovno, znate da ja obožavam proizvode za usne. Uvek se obradujem novim karminima i sjajevima posebno ako su neobični kao što su upravo ova dva koja ću predstaviti u ovom postu.U pitanju su proizvodi iz "shock" kolekcije, tačnije Vibrant i Metal shock. 

Ove boje za usne, na prvo nanošenje, možda vam se neće svideti kao što nisu ni meni, jer sam mislila da su u pitanju klasični tečni karmini ili sjajevi. Međutim, kada sam počela da ih koristim kao lip topper, odnosno kao završni sloj nakon nekog drugog karmina, veoma su mi se dopali.Imaju laganu teksturu, nekako su prijatno vlažni. Kada se nanose pojedinačno umeju da budu neravnomerno raspoređeni i zbog toga preporučujem da prvo stavite neki karmin, posebno kada je u pitanju metalik nijansa. Ona fantastično izgleda kao topper.Ova nijansa me je potpuno oduševila iako sam na prvi pogled pomislila "nema šanse da ovo nosim". Fenomenalno izgleda kada se kombinuje sa tamnim karminima. Pogledaj fotografiju ovde.


Potpuno drugačije izgleda ako ovaj proizvod nanesete na svetliji karmin. Mislim da je on savršen izbor za specijalne prilike jer izgleda neverovatno dobro i svi će vas pitati šta vam je to na usnama. 

Moja nijansa je 02 hemlock.Vibrant shock u nijansi 04 twisted sister jeste karmin koji će svakako privlačiti pažnju drugih i možda je pogodniji za neke letnje dane, ne samo zbog boje već i zbog prijatne i lagane teksture.Ima divan sjaj, daje usnama mokar izgled. Njega možete da kombinujete i sa olovkama za usne. Zbog malo bolje pigmentacije, možda nije neophodan karmin kao podloga, mada veoma dobro izgleda sa njim u kombinaciji. Pogledaj ovde kako izgleda na usnama.

S obzirom na to da nisu mat niti da se fiksiraju nakon nanošenja, nisu ni preterano dugotrajni, ali možete da ih popravite u toku dana.

Imaju vrlo prijatan, voćni miris.

Da li i vi volite neobične karmine ili ipak ne eksperimentišete sa bojama? 

Ako ste probale ove proizvode, pišite mi utiske!Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…