Skip to main content

CATRICE - THE NUDE BLOSSOM paleta senki za oči


Svaki put kada odem u DM volim da pogledam Catrice proizvode. Mada sam mnogo toga do sada imala priliku da isprobam, uvek pronađem nešto novo i zanimljivo. Tako mi je pažnju privukla i paleta sa senkama koja na prvi pogled izgleda predivno.


Reč je o paleti iz The nude blossom kolekcije u nijansi 010 Blossom 'N Roses. Dopao mi se izbor nijansi i bez mnogo razmišljanja odlučila sam da je isprobam. Njena cena od 700 dinara dodatno me je privukla.

Paleta sadrži devet različitih nijansi koje su pogodne za kombinovanje.


Samo su tri nijanse mat, što bih negde izdvojila kao zamerku. Čini mi se da bi umesto prve tri, koje su vrlo slične, bilo dobro da su ubacili još jednu mat taupe nijansu.


Najsvetlija light senka odlična je kao hajlajt. Mnogo je lepo pigmentovana i zaista nekako otvori pogled. Ostale svetlije nijanse vrlo su slične i sve mogu da posluže i kao hajlajter na jagodicama. Zaista daju predivan sjaj i vrlo rado ih koristim.


Sve su sedefaste, što mi se dopada. Nemaju krupni šimer niti šljokice. 


Narandžasta senka veoma mi se dopada mada bih više volela da je mat. Tada bi bila odlična kao prelazna nijansa. Roze senku najviše koristim, dok mi se siva ne dopada previše jer takve nijanse gotovo nikad ne kombinujem na očima.


Tamna nijansa ima krupnije šljokice i nema baš dobru pigmentaciju. Naime vrlo brzo izbledi na očima. Sculpt nijansa je mat i sasvim je lepo pigmentovana.


Sve senke se dobro blendaju. Bolju pigmentaciju imaju ukoliko koristite bazu za senke. Takođe, sa bazom stajaće na očima tokom celog dana. 

Truse se, mada ne previše i to uglavnom samo svetlije nijanse.


Ukoliko vam je potrebna jedna paleta koju ćete koristiti svakodnevno za neki blaži makeup look, onda je ova dobar izbor. Ako tražite kvalitetnije senke sa jačom pigmentacijom, onda ova paleta neće zadovoljiti vaše potrebe.

U ponudi postoje još dve palete od kojih jedna ima sve sedefaste nijanse.

Da li ste je probale? Kako vam se dopada?Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…