Skip to main content

LOREAL Magic Retouch- Sprej za momentalno prikrivanje izrastka

Kada sam u reklami videla ovaj sprej bila sam prilično zainteresovana da ga probam s obzirom na to da se kod plavuša izrast vrlo brzo vidi i bilo šta što ga instant prekriva bilo bi od velike koristi, međutim, kupila sam potpuno drugačiju nijansu od moje boje kose.

Bamby (Bamby's Beauty Lab) izbacila je na Instagramu fotografiju ovog spreja i napisala da je odličan za ombre efekat. Ja sam, svojevremeno, imala ideju da ofarbam izrast u tamnije, ali pošto nisam sklona menjaju boje kose, jer znam koliko je teško dobiti lepu plavu boju bez preteranog izbeljivanja, ideja da sprejem napravim ombre, veoma mi se dopala. S tim u vezi, otišla sam u Lilly i izabrala nijansu Brown.
Bočica od 75ml košta oko 800 dinara, što nije nimalo povoljno. Pogotovo, što nisam sigurna koliko dugo može da traje, naravno ukoliko ga koristite za ombre.
Kako se koristi?

Proizvođač savetuje da se bočica prvo protrese, zatim se u razmaku 10 cm od kose nanese i onda sačeka jedan minut da se osuši

Ukoliko ga nanosite samo na izrast, postupak neće biti toliko "prljav", ali ukoliko radite ombre očekujte da će vam koja kap boje pasti i na lice, a ruke ćete svakako uprljati. Savetujem vam da ga nanosite u kupatilu. Ono što je dobro jeste da se boja lako skida sapunom i vodom.

Veoma se lako, lepo i ravnomerno raspoređuje po kosi. Na početku sam imala strah da će mnogo proizvoda izaći te da neću moći da kontrolišem koliko nanosim boje, ali baš kao u reklami, svaki sledeći prelazak stvara jači intezitet i ne možete odmah da preterate, što je odlično. 

Ono što mi se ne dopada jeste činjenica da boja i nakon što se osuši ostaje pomalo na prstima ukoliko dodirnete teme. Plašim se kako bi to izgledalo da npr. pokisnete. To nije strašna činjenica ako ovaj proizvod koristite za prikrivanje izrasta, ali ako je u pitanju ombre, onda može malo da smeta. 

Nema nikakav poseban miris. Boja traje do prvog pranja kose. Zanimljivo je da sam, kada sam prvi put prala kosu nakon što sam koristila ovaj sprej, bila zaprepašćena koliko je voda bila obojena i čak sam tri puta morala da šamponiram kosu. 

Nisam primetila da mi dodatno masti kosu, možda je čak malo i isuši, ali je bitno da ne preterujete sa nanošenjem.

Sve u svemu, ovo je veoma zanimljiv proizvod koji zaista može da vam pomogne u periodu dok čekate farbanje. Svakako će prekriti i sede. Takođe, može da bude zanimljiv ukoliko želite da napravite ombre i instant promenite boju kose ili čak da isprobate kako bi vam stajala određena nijansa pre nego što se ofarbate.

Postoji pet različitih nijansi: light blonde, dark blonde, black, brown i dark brown.

Ja nameravam da probam i najsvetliju nijansu jer me zanima kako prekriva tamniji izrast.

Da li ste probale ovaj proizvod?
Comments

 1. Jako ti lepo stoji tamniji koren. :) Super je proizvod, koristan u hitnim slučajevima. :)

  ReplyDelete
 2. Zanimljiv proizvod :D videla sam reklamu na tv-u za njega i mislila sam da ne radi nista, iskreno :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ukoliko zaista dobro prekiva i crn izrast kod plavuša (što ću da proverim), ovaj proizvod je fenomenenalan. :)

   Delete
 3. Extra, je li to boja kose subrina unique 11.1? Pozz

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…