Skip to main content

CATRICE - Anti-dark cirkle i Brightening korektori


Ukoliko imate tamnije podočnjake ili žute fleke, verovatno su vam osim standardnih korektora potrebni i korektori u boji koji će neutralisati neželjene nijanse na licu. Catrice u svojoj ponudi ima upravo takve proizvode uz koje ćete doći da savršenog tena.

S obzirom na to da imam izraženije podočnjake ovakvi korektori su mi često potrebni. Naime, dešava se da mi podočnjaci budu pojačano crveni ili plavi i da običan korektor ne može da prekrije tu boju, te mi žuti korektori mnogo olakšavaju prekrivanje.Catrice žuti korektor veoma je dobro pigmentovan. Nije previše proizvoda potrebno da bi se prekrilo željeno područje. Iako je gust i deluje da je prilično suv, on se baš lepo ublenda i uopšte se ne uvlači preterano u borice niti izgleda loše na koži u toku dana. On optički neutrališe tamne podočnjake, pa vam je prekrivanje sa standardnim korektorom lakše. Meni se često dešava da koliko god korektora stavila, uvek mi izbija ta tamnija boja. Upravo zbog toga koriste se ovakvi proizvodi. Imajte na umu da ovaj proizvod neće potpuno prekriti podočnjake ali će značajno neutralisati njihovu tamnu nijansu. 

Proizvođač obećava 18h hidratacije tako da ne postoji strah da će vam on isušiti taj osetljivi predeo oko očiju.

Lepo se blenda i sunđerom ali i prstima. Ljubičasti korektor prekriće žute i tamnije fleke na vašem licu i dodatno posvetliti kožu. Ja volim da ga stavim na vrh jagodica, oko nosa kao i oko usana jer se često dešava da tu imamo tamnije fleke. Zaista lepo posvetli kožu a pri tom se ne uvlači u nazolabijalne bore.Naravno ovaj korektor ne koristim svakodnevno već kada se detaljnije šminkam, s obzirom na to da nemam veće probleme sa flekama i diskoloracijom kože.

Oba korektora imaju četkicu i doziraju se okretanjem. Četkica olakšava nanošenje iako, prema mom mišljenju, nije baš najbolje rešenje kada je reč o korektorima jer je uvek prljava.

Da li koristite ovakve proizvode? 
Comments

  1. Super post ..i slikice..a sto se tice koremtora u boji jos ih nisam probala ali nikad se ne zna !! 😁😁

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…