Skip to main content

BALEA Ampule za lice za 7 dana


Ampule, koje ću predstaviti u ovom postu, dobila sam na Serbian Bloggers Day druženju u okviru DM paketića i one su prvo što sam od proizvoda želela da testiram. Nikada do sada nisam koristila ništa slično i zato mi je bilo zanimljivo da probam ovaj tretman koji traje sedam dana.
Ampule dolaze u katonskom pakovanju, čiji mi se unutrašnji dizajn veoma dopao. Jasno je obeležno koja apula se koristi kojeg dana, a i sa suprotne strane objašnjeno je na koji način da ih otvorite.



Proizvođač kaže da obećavaju svežiji izgled kože. Postoje tri vrste ampula:
  • 3 ampule za hidrataciju- eliksir sadrži kompleks sa pasiflorom i dodatno hidrira kožu.
  • 2 anti-stres ampule- podržava odbrambeni sistem protiv aksidativnog stresa i uticaja spoljašnje sredine- za balans kože.
  • 2 ampule za svežinu: galuten in-tense pruža blistavi izgled. Sa formulom suvog ulja.

Dakle, svakog dana, ja to radim uveče pred spavanje, a nakon čišćenja kože, koristite jednu ampulu.

Prvog i drugog dana koriste se ampule koje hidriraju, trećeg i četvrtog anti-stres, petog i šestog ampule za svežinu, a poslednjeg, sedmog dana, opet ampula za hirataciju.



Postoji razlika između ampula različite vrste. 

Naime, prve dve koje služe za hidrataciju zaista odlično hidriraju. Moja koža je prilično suva i osetna je razlika kada nanesem ampulu ove vrste. Koža bude meka i hidrirana i sutradan. Zaista su odlične.

Već sledeće, anti-stres ampule manje hidriraju, mada i nakon njih je koža prilično prijatna na dodir. Lice sutradan nekako izgleda odmornije, ako to ima smisla.

Ampule za svežinu pružaju dodatnu hidrataciju, lice bude prijatno na dodir, ali nisam primetila da izgleda znatno drugačije.

Ono što je meni veoma važno jeste da mi ovaj proizvod ne iritira kožu iako je ona veoma osetljiva. Nakon nanošenja se pojavi pojačano crvenilo (imam rozaceu) ali ono ubrzo nestane. Nemam nikakve neprijatnosti u smislu zatezanja, svraba i tome slično.

Kada je reč o mirisu, razlika između prve dve vrste je minimalna. Miris je blag i brzo nestaje nakon nanošenja. Ampula za svežinu, međutim, ima jači miris, meni malo neprijatniji, koji se duže zadržava na koži, ali ništa što ne mogu da izdržim.

Što se tiče teskture ona je vodeno-uljana, dakle prilično retka, te morate biti pažljivi prilikom nanošenja. Prve dve varijante su vodenkaste i zbog takve teksture veoma brzo se upijaju, a vaše lice je ubrzo spremno za nanošenje kreme. Međutim, ampula za svežinu je prilično uljana i potrebno joj je mnogo više vremena da se upije, što mi se ne dopada

Iako nakon ovog proizvoda možete da nanesete kremu koju inače koristite, ja ipak nisam nanosila ništa, jer sam želela da testiram kako same ampule deluju na kožu. A moram da priznam da mi krema i nije bila potrebna.



U svakoj ampulici dobijete 1ml proizvoda koji je dovoljan za lice, vrat i dekolte.

Ampula se otvara tako što je lomite na "vratu" koji je obeležen belim. Iako vam proizvođač preporučuje da to uradite koristeći krpu/maramicu/peškir, ja sam to radila "golih" ruku i nisam se povredila. Zaista se lako otvaraju.


Cena ovog proizvoda jeste, čini mi se, oko 500 dinara, što mislim da je odlično. Ja ću ih svakako nabaviti opet, a lično bih volela da postoje samo one za hidrataciju koje bih nanosila s vremena na vreme kada primetim da je to mom licu neophodno.

Kako vam se čine ove ampule? Da li ste ih koristile?

*pr proizvod





Comments

  1. Odlična recenzija! Nikad nisam ništa slično videla na našem tržištu i zato si me zainteresovala da ih isprobam jer mi deluju fantastično i mislim da će odgovarati mojoj koži. Inače, divne fotografije! :)

    Recenzija Mr.Black pilinga ---> Iammilitza ! ♡

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark