Skip to main content

MAX FACTOR Smooth miracle prajmer


Prajmer, o kome ću pisati u ovom postu, počela sam nedavno da koristim i istog momenta, kada sam ga prvi put nanela na kožu, postao je moj favorit.

On dolazi u pakovanju (30ml) sa pumpicom koje mi je uvek praktično, pogotovo ako pumpica veoma dobro funkcioniše, kao ova, pa mogu lako da doziram količinu koju želim.

Tekstura ovog prajmera slična je kremi. Ono što me je oduševilo jeste efekat koji ostavlja na koži: divna, zaglađena, meka, ujednačena, čak i neobično hidrirana koža koja je apsolutno spremna za puder.On smanjuje vidljivost pora, mada ja ni nemam veliki problem sa njima, i popunjava borice.

Ono što mi se dopada jeste činjenica da na njega puder lepo "legne" i da izgleda mnogo bolje nego kada ga ne koristim. Takođe sam primetila da ovaj prajmer produži trajanje pudera i da ne dozvoljava da lice prosija u toku dana.Ima malo jači miris silikona (?) ali on vrlo brzo nestaje i meni zaista ne smeta. 

Veoma brzo se upije tako da možete odmah naneti puder i nastaviti sa šminkanjem. 

Nisam primetila da mi na bilo koji način iritira kožu.
Ovaj proizvod će se svakako naći u mojim prolećnim, ali sasvim sigurno i godišnjim favoritima, stoga vam preporučujem da ga probate.

Ukoliko ste ga probale ili ga koristite, pišite mi utiske!

U narednom periodu očekuju vas i recenzije ovih Max factor proizvoda...*pr proizvodComments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.