Skip to main content

LLUMS Sprej za brzo sušenje laka


Znate onu šalu "Žene su nemoćne samo dok im se suši lak na noktima"? Ona je donekle i istinita, međutim, onaj ko ju je smišljao nije računao na to da je beauty industrija odavno smislila sredstvo koje za samo nekoliko minuta suši lak.

Ono je svakako ženama olakšalo život jer zaista je dosadno čekati da ti se potpuno osuši lak, a znamo da kod mnogih proces sušenja traje prilično dugo. Ne znam da li vam se dešavalo da ste uverene da je lak suv i onda kada pokušate rukama nešto da uradite obavezno uništite namazane nokte.

E baš zbog toga sam oberučke prihvatila proizvode koji omogućavaju da, samo nakon nekoliko minuta od nanošenja laka, možete da obavljate svoje aktivnosti. Jedan od njih je i ovaj Llums sprej.

Pojavio se nedavno u Lilly-u i ja sam odmah poželela da ga isprobam. Pre njega dugo sam koristila Essence uljane kapi, kojima sam bila zadovoljna.Kada sam na Instagramu objavila fotografiju spreja mnoge devojke su me pitale za mišljenje i rešila sam da napišem ovaj kratak post kako bih vam prenela utiske.

Evo na koji način se koristi:

Nakon što nanesete lak, sačekate oko 30 sekundi i onda naprskate nokte sa 30 cm udaljenosti. Zaista je važno da ga ne nanosite odmah nakon što ste namazale nokat jer zna da ostavi fleke. Naime, ja dok mažem jednu ruku, druga se lagano suši i kada se proces mazanja završi, druga ruka već je spremna za sprej.

Proizvođač navodi da je sprej pogodan kada mažete više slojeva laka. U mom slučaju su to uvek dva.

Sprej ostavlja uljani trag i taman dok se ulje upije lak će biti osušen. Dakle nakon nekoliko minuta.
I lak zaista bude suv, neće se desiti da izgrebete nokte ili da nešto pokvarite. 

Rekla bih da se sprej brzo troši, ali to ću vam javiti kada ga potrošim do kraja.

Cena mu je 299 dinara a ima 75ml.

Da li ste probale ovaj sprej? Koji sredstvo za brzo sušenje laka vi koristite?
Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…