Skip to main content

CARMEX Classic balzam za usneJedan od najstarijih i najpoznatijih američkih brendova Carmex nedavno je stigao i u DM drogerije i izazvao je veliko interesovanje devojaka.

Ja sam, da budem iskrena, prvi put čula za ovaj balzam onda kada sam ga dobila i zaista nisam znala šta da očekujem. 

Pakovanje mi se dopalo na prvi pogled jer je jednostavno i potpuno drugačije od svega što sam do sada koristila.

Ovaj balzam ima veoma jak miris, sličan eukaliptusu, po čemu se takođe razlikuje od drugih balazama. Kada se nanese na usne izaziva hlađenje koje je meni vrlo prijatno, iako su ga mnoge devojke opisale kao peckanje. Imam osećaj da pokrene cirkulaciju, usne mi dobiju boju i kao da malo nateknu. Zbog osećaja hlađenja možda je pogodniji za letnji period.


Što se nege tiče, to radi zaista odlično. Tokom godina, isprobala sam balzame raznih brendova i retko koji mi se dopao. Međutim Carmex, pored Koozmetika, definitivno je najbolji proizvod ovog tipa koji sam do sada koristila.

Osim što odlično neguje i omekšava usne, on ne stvara onaj osećaj zavisnosti, tačnije nemate potrebu da ga stalno nanosite na usne.


Gušće je teksture, masnjikav, ali ne lepljiv i malo proizvoda je dovoljno da nanesete na cele usne. Ne upija se brzo što omogućava dužu zaštitu i bolju negu. Ostavlja blagi sjaj koji se meni dopada.

Koristim kratko ali sam potpuno sigurna da će mi dugo biti jedan od favorita.

Da li ste probale ovaj proizvod? Kakvi su vaši utisci?

*pr proizvod
Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.