Skip to main content

FARMASI Mat tečni karmin VELVET


Kada sam nedavno dobila Farmasi proizvode na testiranje, nisam znala šta da očekujem, jer osim nekoliko recenzija koje sam čitala na blogovima, nisam gotovo ništa znala o ovom brendu. Ono što mi je odmah privuklo pažnju bio je predivan karmin koji ću predstaviti u ovom postu.

Fenomenalna nijansa 105 osvojila me je na prvi pogled i jedva čekala da nanesem ovaj ruž na usne.
Kada je reč o pakovanju, ono je klasično i vrlo slično standardnim mat tečnim karminima, plastično i sa mat poklopcem koji asocira na to šta obećava ovaj proizvod.Četkica je pljosnata, zaobljena na vrhu i omogućava lepo i lako nanošenje ruža.

Miris ovog proizvoda vrlo podseća na Golden Rose tečne mat karmine, a to je taj neki standardni miris kada su ovakvi proizvodi u pitanju.

Tekstura je, takođe, vrlo slična GR. 
Karmin nije previše tečan, dakle ne razliva se, svilenkast je i FENOMENALNO pigmentovan. Jednim nanošenjem imate neverovatnu prekrivenost.Međutim, on se ne suši odmah mat. Nekako imam osećaj da nikad ne bude potpuno mat. Ne "zacementira" se kao pojedini ruževi. S tim u vezi veoma je prijatan. Nemate osećaj zatezanja i neprijatnosti. Takođe, ne osećate ga na usnama.

Ono što mi se takođe dopada jeste to što se ne uvlači u linije na usnama i ne ističe suve delove.
Jedan je od najprijatnijih ruževa koje sam do sada probala.

Međutim, samim tim što se ne osuši potpuno, on ne može da se pohvali preteranom dugotrajnošću. Naime, skidaće se ravnomerno kada budete jeli, ostavlja tragove na čaši, ali nijednog momenta ne izgleda loše na usnama.Ne skuplja se u uglovima usana i nadogradiv je, bar kada je reč o ovoj nijansi.

Ja sam iskreno oduševljena ovim proizvodom, mislim da je odličan za specijalne prilike posebno zbog toga što se savršeno slika, kao što možete da primetite. Takođe, nijansa na usnama ista je kao i u bočici.

Kako vam se dopada ovaj mat tečni ruž? Da li ste probale ovu Farmasi kolekciju karmina?

*pr proizvod

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.