Skip to main content

PIGMENTACIJA U KOJU ĆETE SE ZALJUBITI! REVLON Colorburst Matte Lip BalmKada sam dobila ovaj Revlon lip balm očekivala sam da neguje usne i da ih lagano oboji, ali ovakvu ludačku pigmentaciju zaista nisam očekivala. 

Naime, lip balm dolazi u formi olovke/krejona ali se ne zarezuje nego odvrće, što je vrlo praktično. Već sama boja pakovanja govori vam o kojoj nijansi je reč. 


Ovaj balzam zaista hidrira jer sadrži šea puter, mango i kokosovo ulje, međutim nije zamena za klasične balzame čiji je zadatak da neguju usne. 

Sadrži i mentu koju ćete odmah osetiti čim ga nanesete. Meni je to vrlo zanimljivo i specifično jer do sada nisam imala proizvode za usne (ne mislim na klasične balzame/labela) sa ukusom mente.

Ono što ovaj proizvod izdvaja od svih balzama jeste neverovatna pigmentacija. Daje potpunu prekrivenost u samo jednom sloju, dok zašiljenim oblikom omogućava lako nanošenje.


Baršunaste je teksture i ne bih rekla da je potpuno mat, ali svakako je prijatan na usnama. Nisam primetila da mi ističe suve delove. Međutim ne znam kako bi se ponašale svetlije nijanse.

Skida se lagano tokom vremena sa usana, kao uostalom i svi karmini koji imaju sličnu teksturu. 
Konkretno ovaj je u nijansi 250 Standout Remarquable. Možete ga kupiti u Lilly drogerijama ili poručiti na Lilly sajtu. Cena mu je oko 900 dinara.

Kako vam se dopada ovaj balzam? Da li ste ga već probale?

*pr proizvodComments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

MAX FACTOR noviteti - Radiant lift tečni puder i korektor, Miracle prep prajmer i Miracle glow hajlajter

Ove jeseni vaš ten će blistati zahvaljujući Max factor novitetima. U pitanju su četiri proizvoda za lice koji će vam pružiti hidrataciju i sjaj.


MIRACLE PREP prajmer
U pitanju je prajmer koji hidrira i daje licu vrlo blagi sjaj. Verujem da će ga voleti devojke koje imaju suvlju kožu. Sadrži vitamine E, B3 i B5.

Ima teksturu koja je slična teksturi lagane kreme za lice. Međutim, kada ga utrljavam, imam osećaj da je i blago silikonski.


Malo je lepljiv dok se ne osuši. Nakon njega koža je meka i baršunasta.
Ima blag miris.

Njegova redovna cena je oko 1800 dinara, ali ga na sniženju možete pronaći za mnogo manje novca, kao i sve druge Max factor proizvode.
RADIANT LIFT tečni puder


Dolazi u staklenoj bočici na pumpicu. Već u samom pakovanju uočavate da on sadrži sitne šljokice koje na licu nisu primetne ali pružaju blistav ten.
Ono što njega čini posebnim jeste to što ima sjajnu završnicu, a dugotrajan je. Obično se od mat pudera očekuje da budu takvi, međutim i ova blistava formula traje n…