Skip to main content

PROIZVOD NEDELJE - Seche Restore razređivač lakova


Da li i vas nervira kada dođete do pola bočice svog omiljenog laka a on postane iritirajuće gust i prilično loše izgleda na noktima?

Meni se to stalno dešavalo. Kako sam neko ko uvek ima veliki broj lakova, te mi poneka bočica ostane duže vreme zaboravljena i nekorišćena, često imam problem sa tim da mi lakovi postanu neupotrebljivi nakon iskorišćene polovine bočice.

Kao i većina devojaka taj problem rešavala sam tako što sam u lak sipala aceton, ali onda svi znamo kakva katastrofa nakon toga nastaje. Dakle, nije bilo moguće da omiljeni lak trošim do kraja, već sam nakon nekoliko nanošenja već morala da kupujem novi.Razređivač lakova upravo je onaj proizvod koji će vam pomoći da svoje lakove "vratite u život". Tačnije, Seche restore vraća prvobitnu teksturu i viskoznost laku na nokte.

Razređivač dolazi u istom pakovanju kao i lakovi s tim što uz njega dobijete pipetu kojom ćete ga dozirati. Izgleda kao voda, a miris je jak i malo neprijatniji.Kako se koristi?

Dodate u bočicu sa lakom nekoliko kapi ovog razređivača (pokušajte sa manjom količinom, pa ako bude potrebe dodajte još dok ne dobije prvobitnu teksturu). Proizvođač kaže da nakon toga lagano protrljate bočicu između dlanova. Lično ja uvek promućkam. Nakon toga je vaš lak spreman za nanošenje.Seche restore zaista razredi lak i povrati mu prvobitnu teksturu, a da pri tom ne menja njegove prvobitne "osobine".

Lak izgleda kao da ste ga tek sada kupili i otvorili. S tim u vezi moći ćete da ga iskoristite dok kraja. Verujem da bi ovaj proizvod bio prilično koristan ukoliko kupujete skuplje lakove za nokte i ne želite da ih bacate nakon nekoliko mazanja. Takođe, smatram da je odličan za sve one devojke koje se bave manikirom i pedikirom.

Njegova cena je oko 500 dinara i može da se kupi u Alexandru.
Da li ste imale sličan proizvod? Šta vi radite kada vam se lak zgusne? :)
Comments

  1. Izgleda kao stvarčica koju vredi imati! Posetite i moj blog http://shoppingholicarka.com/

    ReplyDelete
  2. Imam ga, keva za one lakove od 15ml koji traju godinama :)))

    ReplyDelete
  3. I ja sam uvek u lak sipala aceton kada je potrebno da se razredi ali sada cu definitivno potraziti razredjivac lakova :) Mislim da je krajnje vreme :) :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…