Skip to main content

INGRID Extra long maskara


Kada sam vas nedavno na Fejsbuku pitala o kom to proizvodu Ingrid kozmetike biste želele da čitate, većina je pomenula baš ovu maskaru.

Verujem da kao i ja, mnoge devojke se prilično zainteresuju kada pročitaju da maskara obećava dužinu. S obzirom na to da ja imam veoma kratke trepavice, ono što tražim od svake maskare svakako je produžavanje.


Ono što mi se odmah dopalo, kada je ova maskara u pitanju, jeste četkica. Normalne je veličine, blago sužena na kraju i zaista dolazi do svake dlačice bez problema. 

Lepo rašćešljava trepavice i ne slepljuje ih. Takođe mi se dopalo što ne kupi previše proizvoda i nije mnogo vlažna. S tim u vezi mogla sam odmah da je koristim ne čekajući da se malo osuši.

Zbog toga što nije previše vlažna mislila sam da će brzo da se osuši, ali i nakon nekoliko meseci, maskara je ista kao i prvog dana.


Međutim, ona moje trepavice ne izduži značajno te nikako ne mogu da se usaglasim sa proizvođačem da daje ekstra dužinu. Više da neki prirodan i uredan izgled, stoga je dobar izbor za dnevnu varijantu. Ja je kombinujem sa drugim maskarama i onda dobijam dobre rezultate.Moram da napomenem da se ne preslikava na gornji kapak i ispod oka tokom dana, što mi je izuzetno važno. Zaista ostane na trepavicama dok ne skinete šminku. Takođe, lako se skida.

Njena cena je 399 dinara i možete je poručiti ovde.

Moje trepavice su veoma zahtevne, zato ja volim maskare sa dramatičnijim efektom, ali ukoliko tražite onu koja će vam dati prirodniji izgled, probajte ovu i javite mi utiske!

*pr proizvod


Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…