Skip to main content

BELITA&VITEX Ideal figure anticelulit kapi - Da li su zaista delotvorne?


Pre nekoliko meseci dobila sam ove anticelulit kapi i ubrzo počela sa testiranjem. Uvek se radujem kada isprobavam proizvod za uklanjanje celulita jer se, kao i sve žene, borim sa ovim upornim problemom.

Ove kapi osmišljene su tako da svakom proizvodu za negu tela daju anticelulit osobine. Dakle, uz ove kapi, bilo koje mleko ili losion za telo postaje anticelulit proizvod.

Meni se ta ideja mnogo dopala. Pošto stalno mažem slične proizvode i kreme za samopotamnjivanje, mleko za telo trošim prilično sporo i zato sam jedva čekala da moj omiljeni losion učestvuje u borbi protiv celulita.

Kako sam neko ko se uglavnom tokom cele godine bori protiv "narandžine kore", moram da priznam da moj problem sa celulitom nije toliko ozbiljan, ali sam i daleko od idealne kože i savršenih nogu. S tim u vezi jedva sam čekala da vidim koliko će ove kapi biti delotvorne.One, za razliku od većine sličnih proizvoda, nemaju preterano jak i neprijatan miris. Vrlo su blage i podnošljive, posebno kada ih pomešate sa losionom. Međutim i efekat uklanjanja celulita, nažalost, isto je tako blag.

Lično ja volim da osetim da proizvod deluje na koži kada ga nanesem. Nebitno je da li zagreva ili hladi kožu, prija mi kada imam osećaj da anticelulit krema zaista nešto radi.

Kod ovih kapi to nije slučaj. Dakle, nećete imati nikakav efekat zagrevanja ili hlađenja.Proizvođač preporučuje da nekoliko kapi pomešate sa svojim mlekom za telo. Kapi su prilično vodene što će uticati i na teksturu mleka, stoga je porebno da se bude pažljiv kako se proizvod negde ne bi prolio.

Kada je reč o rezultatima, ja neke veće promene zaista nisam primetila. Obično mi skoro svaki proizvod vrlo brzo da prve rezultate, međutim sa ovim nisam ništa značajno primetila. Ono što negde mogu da potvrdim jeste da nije dozvolio da mi se stvori novi celulit i da mi koža dobro izgleda, ali da ga je u potpunosti otklonio ne mogu da potvrdim.

Kako sam primetila da proizvod u kombinaciji sa mlekom za telo ne radi ništa posebno, probala sam da ga nanesem i samog na određene delove tela, međutim, razlike nema.

Kapi ću svakako iskoristiti do kraja, ali sigurno ne bih poželela da ih kupim. Iskreno mi je žao zbog toga jer, ponavljam, ideja je fantastična.

Cena je 490 dinara. Pogledaj ovde.

Da li ste probale ovaj proizvod? Koji je najbolji anticelulit gel prema vašem mišljenju i iskustvu?

*pr proizvod
Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…