Skip to main content

PROIZVOD NEDELJE I PROMAŠAJ NEDELJE - Nivea micelarna i ajlajneri Aura i Essence

Želela sam da uvedem novu rubriku u kojoj ću vam svake nedelje ukratko opisati proizvod koji mi je tu nedelju obeležio na određen način. Biće to oni proizvodi koji su me oduševili ili razočarali a objasniću i zbog čega.

Ovog puta imam i jedne i druge. Tačnije ove nedelje utisak na mene ostavila su tri proizvoda i to sam želela da podelim sa vama.


Nivea micelarna za suvu i osetljivu kožu apsolutno me je oduševila. Zapravo nisam očekivala značajan efekat, s obzirom na to da onom verzijom za normalnu kožu uopšte nisam bila zadovoljna.

Naime, ova micelarna je nešto najbolje za suvu i osetljivu kožu što sam do sada probala. Osim što vrlo lepo hidrira, ona fenomenalno umiri iritiranu kožu i učini da se crvenilo na mom licu povuče. I šta bih više mogla da poželim?!

Kada je reč o uklanjaju šminke tu zaista nije mnogo uspešna i s tim u vezi prvu verziju nisu nimalo unapredili. Međutim, ja sam to rešila tako što prvo svu šminku skinem prilikom umivanja, a onda kožu očistim ovom micelarnom i nakon nje nanesem kremu. Koža bude predivna i zato je ovo proizvod nedelje.

Ja sam je na sniženju u Lilly-u platila oko 350 dinara, što je bilo i više nego povoljno za 400 ml.Promašaj nedelje ovaj put jesu dva ajlajnera. Kupljena nedavno i vrlo malo korišćena pokazala su se kao veoma loša.

Aurin je prilično crn, ali je nekako taj flomaster kojim se nanosi loše urađen. Ostavlja mi isprekidan trag, nije precizan i zaista njime ne mogu lepo da izvučem liniju duž oka. S druge strane nije mnogo dugotrajan.Essensov je još gori. Pigmentacija je ekstremno loša iako mi se flomaster više sviđa nego kod Aure. Svaki put kada hoću da ga popravim, tj. još jednom pređem preko izvučene linije, on bukvalno skida taj prvi sloj i jednostavno ne dozvoljava nikakvu nadogradnju.Da li koristite neke od ovih proizvoda? Kakvo je vaše mišljenje?Comments

 1. Isti promasaj imam sa Essence ajlajnerom.Becen posle prvog puta -_-

  ReplyDelete
 2. Niveinu micelarnu obožavam.. :) A probala sam taj Essence alajner i razočarala se, stvarno je očajan, trepnem dva puta i on se skine..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nisam imala priliku da ga nosim jer nisam ni uspela da ga lepo nanesem. :)

   Delete
 3. Ja koristim Aurin i zadovoljna sam, nije neka posebna postojanost, ali za dnevne potrebe mi je sasvim ok. Probaću tu Niveinu micelarnu, super post! Posetite i moj blog :) http://shoppingholicarka.com/

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.