Skip to main content

INGRID Beauty balm (Watermelon)


Balzami za usne su svakako oni proizvodi koje uvek morate da imate kod sebe, bilo da je reč o hladnijem vremenu, velikim vrućinama, prvom prolećnom suncu ili vetrovitoj jeseni. Uvek nam je neophodno nešto što će zaštititi i negovati naše usne.

Na sajtu Kozmetika i parfemi od nedavno možete da pronađete i nove Ingrid balzame za usne i da ih poručite po ceni od svega 109 dinara.


Balzami dolaze u jednom sasvim običnom pakovanju i količini od 3,6 grama.

Nisam preterano zadovoljna ambalažom, ali s obzirom na cenu samog proizvoda, ne treba očekivati značajan kvalitet. Važno mi je da ne može lako da se otvori, posebno kada ga nosim u tašni.


Kada je reč o teksturi, ona je potpuno lagana, uljana i zaista je vrlo malo proizvoda neophodno za cele usne. Teksturom me podseća na grožđane masti.

Dopada mi se što nije previše mastan i što se nekako brže upije, a nemam lepljiv osećaj na usnama. Uglavnom ga stavim pre šminkanja.

Takođe, nemam potrebu da ga svaki čas nanosim, što mi se dešava sa sličnim proizvodima.


Korektno mi neguje i hidrira usne, mada nisam očekivala neki značajan efekat.

Ono što me je pomalo razočaralo jeste činjenica da se miris/ukus lubenice gotovo ni ne oseti. Nekako sam verovala da ću uživati u intezivnom mirisu ovog omiljenog voća.

Osim lubenice, balzam je dostupan i u aromi breskve, meda, egzotičnog voća i žvakaće gume.


Ne boji usne već je potpuno providan.

Kada uzmem u obzir cenu, ovo je jedan sasvim korektan proizvod. 

Da li ste probale neke od ovih balzama?

*pr proizvod

Comments

  1. Dobra recenzija! :) btw baci pogled na moj blog: http://luxmakeuplover.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…