Skip to main content

PROBAJ, ZAOBIĐI #8

Koliko vi volite da čitate postove ovog tipa, toliko ja uživam birajući proizvode koje ću suočiti i na taj način vam možda olakšati izbor kada je kupovina u pitanju. Ovaj put reč je o proizvodima koji su cenom veoma pristupačni i verovatno ne biste mnogo žalili ukoliko biste kupili onaj koji vam ne odgovara. Međutim, ja se iznerviram kada i 100 dinara dam za nešto što ne funkcioniše, tako da verujem da su ovakvi postovi vama od koristi.



Balea pilinzi za lice






PROBAJ

Piling gel za umivanje sa mirisom maline- Odličan za svakodnevno korišćenje zato što nije agresivan i ne isušuje kožu, već je čini mekom i glatkom. Moja koža je suva i ovaj gel joj veoma prija. Ima prijatan, blag miris maline. Odgovaraće svakom tipu kože.




U sebi ima sitna piling zrnca koja dobro uklanjaju sve izumrle ćelije na koži i čiste lice. Dovoljno je veoma malo proizvoda da rasporedite na celo lice, te ga nećete brzo potrošiti. Pakovanje je od 150 ml, a cena je čini mi se oko 150 dinara.





ZAOBIĐI

Piling za normalnu i mešovitu kožu- Ovaj proizvod je više gel, a manje piling, jer uopšte dobro ne očisti lice, iako proizvođač tvrdi da to radi dubinski. U sebi ima sitne plave granulice koje se u dodiru sa licem rastvore tako da nema nikakvog efekta pilinga.




Ovaj gel je pomalo i agresivan za moju kožu, a ni miris me nije oduševio. Pakovanje je od 75 ml i cena mu je oko 150 dinara.




Ukoliko se dvoumite između ova dva piling, definitivno preporučujem onaj sa mirisom maline.


Labello Lip Butter







 PROBAJ



Labelo vanila i makadamija- Dugo sam čekala da ovo labelo dođe i na naše tržište. Ima prelep, zimski miris i odlično neguje usne, čineći ih mekim. Masnije je nego obično labelo, što meni ne smeta, ali ne ostavlja preterano primetan trag na usnama ukoliko ga nanesete u manjem sloju.






Volim da ga nanesem pred spavanje, pa mi usne budu hidrirane ujutru kad se probudim. Veoma mi se dopada pakovanje, iako nisam preterano fan ovakvih kutijica jer nisu praktične. Pošto sam ga nedavno kupila verujem da će mi biti zimski favorit. Cena mu je oko 250 dinara, a dobijete 19ml/16,7g što meni traje čitavu večnost.





ZAOBIĐI


Labelo malina- Ono što mi se kod ovog labela odmah dopalo jeste divan, blag miris maline i roze boja. Međutim, ne dopada mi se mnogo trag koji ostavlja na usnama.




Sklono je tome da se skupi u uglovima usana ostavljajući beličaste tragove što zaista ume ružno da izgleda. Iako su oba labela istog sastava, ovo se nekako brže upije i onda mi se javi neki neprijatan osećaj zatezanja. Ja ga koristim samo kod kuće kako bih ga potrošila.




Ukoliko niste sigurni za koji da se odlučite, ja vam definitino preporučujem vanilu.


Essence maskare






PROBAJ


I love extreme/crazy volume- O ovoj maskari već sam pisala (pogledaj ovde). Za oko 300 dinara dobijate sasvim dobar proizvod koji zaista daje volumen vašim trepavicama i onaj wow efekat. Bolja je kada se malo osuši, a ukoliko ostavlja previše proizvoda na trepavicama, upotrebite neku čistu četkicu kako biste uklonili višak i izgledaće odlično. 




Sama četkica je prilično velika na šta se mnoge žene žale, međutim meni ne smeta. Ima veoma kratke i čvrste dlačice i plastična je. Jedina mana joj je što se pomalo truni i ostavlja tragove ispod oka. 
Ova maskara nije najbolja koju sam probala, ali svakako spada u omiljene.


ZAOBIĐI


Get BIG! lashes- Četkica kod ove maskare je ogromna i ja nisam uspela nijednom da je nanesem a da ne umrljam kapak. Sa tolikom četkicom praktično je nemoguće lepo obuhvatiti sve trepavice. Zaista je komplikovana za korišćenje posebno ako imate sitnije oči. Dlačice su duže i slične standardnim maskarama. 




Ovom maskarom nećete postići specijalan volumen niti dužinu. Jednostavno nisam oduševljena. Koliko god slojeva da nanesem nikakav poseban efekat ne postižem. Ako uzmete u obzir da se i trusi, onda zaista treba da je zaobiđete.




Da li ste koristile ove proizvode? Kakvo je vaše mišljenje?








Comments

  1. Probala lip buttet i nekako mi je vanila idealna za zimu :)
    Ostale proizvode nisam probala.
    Svidja mi se ovakav tip posta :)

    ReplyDelete
  2. Probala sam get BIG! lashes i mogu da kažem da jedina mana koju ima jeste što se brzo suši.Nikakav problem nisam imala sa tim da ostaje na kapku ili bilo šta drugo.Trepavice duge,guste i uvijene sa njim.Jeste neobično malo veća četkica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na mojim kratkim i spuštenim trepavicama jednostavno ne funkcioniše za razliku od I love extreme maskare. :)

      Delete
  3. Cula sam da labello u sebi sadrzi sastojke koji izazivaju isusivanje usana, da bi se sto cesce mazalo i naravno kupovalo. Meni licno nikad nije odgovaralo nijedno njihovo iako mi je roze (miris ruze) kao devojcici bio san snova. :) susi mi usne, brzo nestane a i dok mi stoji na usnama one ne omeksaju vec su i dalje ispucale i grube kao i pre nanosenja. Preporucujem eos i aloe vera labelo.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark