Skip to main content

JESENJI FAVORITI- dekorativa

Moram da priznam da ove jeseni nemam mnogo favorita jer sam uglavnom koristila proizvode koje inače koristim već duže vreme i o kojima sam pisala na blogu. Međutim dva proizvoda, koji su se već provlačila kroz moje postove, dobili su potpuno novu namenu i zato će biti spomenuti u ovom postu.






Golden Rose proizvode za obrve prilično sam zanemarila kada sam otkrila fenomenalne Essence olovke. Pošto mi stoje veoma dugo netaknuti rešila sam da im nađem novu namenu.





GR puder za obrve već sam spominjala u GR favoritima (pogledaj ovde). Ranije sam ga koristila i kao senku, posebno u pregibu kapka, a onda sam shvatila da zbog svoje hladnije nijanse (na fotografijama deluje toplije) može da bude odličan za konture. 




Pigmentacija je dobra ali nije prejaka, tako da četkicom pokupim sasvim dovoljno proizvoda koji mogu da nadograđujem ukoliko je potrebno. Ako imate neku senku za obrve koja je u hladnijoj nijansi, koju ne koristite, a koja se dobro blenda, probajte s njom da konturišete ili je koristite kao senku za oči.




GR olovka za obrve nije mi se mnogo dopala, prvenstveno zbog lošije pigmentacije koja mi ne dozvoljava da iscrtam obrve na određenim mestima. Mislim da je ona pre za pojačavanje boje ukoliko želite tamnije obrve.



U pitanju je hladnija nijansa (103) koja odgovara plavušama, a koja uživo ima neki sivkasti ton. U poslednje vreme veoma su popularni taupe karmini, te sam ja ovu olovku kombinovala sa svojim nude nijansama ruževa kako bih dobila hladniju boju na usnama.




AURA dive eyes- Dugo sam tražila neku mat prljavo roze-ljubičastu nijansu senku koju bih koristila na pregibu kapka i jedno što sam našla na tu temu u drogerijama bila je ova Aurina mono senka.




U pitanju je nijansa Vintage Purple 68. Pigmentacija je sasvim solidna, dobro se blenda i idealna je za pregib kapka. 




Svaki put kada se šminkam nanosim nju, tako da mi je bila apsolutni favorit ove jeseni.


Za ovaj makeup korišćeni su svi gore pomenuti proizvodi

Da li i vi eksperimentišete sa šminkom i nalazite proizvodima novu namenu? Koju biste mi senku preporučili a da je slična ovoj Aurinoj?






Comments

  1. Ja imam mat braon GR senku i nju koristim za iscrtavanje obrva i odlicna mi je :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam shvatila da mi vise odgovaraju olovke. :):*

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.



Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.



Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…