Skip to main content

JESENJI FAVORITI- dekorativa

Moram da priznam da ove jeseni nemam mnogo favorita jer sam uglavnom koristila proizvode koje inače koristim već duže vreme i o kojima sam pisala na blogu. Međutim dva proizvoda, koji su se već provlačila kroz moje postove, dobili su potpuno novu namenu i zato će biti spomenuti u ovom postu.






Golden Rose proizvode za obrve prilično sam zanemarila kada sam otkrila fenomenalne Essence olovke. Pošto mi stoje veoma dugo netaknuti rešila sam da im nađem novu namenu.





GR puder za obrve već sam spominjala u GR favoritima (pogledaj ovde). Ranije sam ga koristila i kao senku, posebno u pregibu kapka, a onda sam shvatila da zbog svoje hladnije nijanse (na fotografijama deluje toplije) može da bude odličan za konture. 




Pigmentacija je dobra ali nije prejaka, tako da četkicom pokupim sasvim dovoljno proizvoda koji mogu da nadograđujem ukoliko je potrebno. Ako imate neku senku za obrve koja je u hladnijoj nijansi, koju ne koristite, a koja se dobro blenda, probajte s njom da konturišete ili je koristite kao senku za oči.




GR olovka za obrve nije mi se mnogo dopala, prvenstveno zbog lošije pigmentacije koja mi ne dozvoljava da iscrtam obrve na određenim mestima. Mislim da je ona pre za pojačavanje boje ukoliko želite tamnije obrve.



U pitanju je hladnija nijansa (103) koja odgovara plavušama, a koja uživo ima neki sivkasti ton. U poslednje vreme veoma su popularni taupe karmini, te sam ja ovu olovku kombinovala sa svojim nude nijansama ruževa kako bih dobila hladniju boju na usnama.




AURA dive eyes- Dugo sam tražila neku mat prljavo roze-ljubičastu nijansu senku koju bih koristila na pregibu kapka i jedno što sam našla na tu temu u drogerijama bila je ova Aurina mono senka.




U pitanju je nijansa Vintage Purple 68. Pigmentacija je sasvim solidna, dobro se blenda i idealna je za pregib kapka. 




Svaki put kada se šminkam nanosim nju, tako da mi je bila apsolutni favorit ove jeseni.


Za ovaj makeup korišćeni su svi gore pomenuti proizvodi

Da li i vi eksperimentišete sa šminkom i nalazite proizvodima novu namenu? Koju biste mi senku preporučili a da je slična ovoj Aurinoj?






Comments

  1. Ja imam mat braon GR senku i nju koristim za iscrtavanje obrva i odlicna mi je :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam shvatila da mi vise odgovaraju olovke. :):*

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark