Skip to main content

CITY COLOR senka za oči

City color brend nedavno se pojavio na našem tržištu, a zbog povoljnih cena i dobrog kvaliteta postao je veoma popularan za kratko vreme. Nakon pregledanih nekoliko youtube videa o City color proizvodima, jedva sam čekala da i ja probam neke od njih. Međutim, kada sam se uživo susrela sa njima skoro ništa me nije preterano zainteresovalo osim senke o kojoj ću vam pisati u nastavku i palete za konturu koju planiram da kupim.


U ovu senku zaljubila sam se na prvi pogled, zbog boje i teksture. Ona je u nijansi Single girls night, koja je odlična za zimski make-up.





Sedefasta je i dobro pigmentovana. Lepo se i lako nanosi na kapak, a da se pri tom ne trusi i ne rasipa prilikom aplikacije. Dobro se blenda. Postojana je i bez baze za senku.






Pakovanje je plastično i pristojnog kvaliteta. Poklopac se odvrće. 




Senka dolazi upakovana u celofan što vam garantuje da je niko nije pre vas otvarao. 




Ono što mi se ne dopada jeste neprijatan miris zbog koga sam pomislila da joj je prošao rok trajanja. Međutim na pakovanju piše da je rok do maja 2017. Volela bih da čujem da li još neko ima ovaj problem ili je u pitanju samo moj primerak. 

Cena je 440 dinara/ 3.2g
Ja sam je kupila u Novom Sadu u Unitech radnji na Bulevaru. Ovaj brend možete pronaći i u Ultra sun distributivnim centrima.

Kako vam se dopada ova senka? Da li imate City color proizvode i kakvo je vaše mišljenje o njima? Koji biste mi proizvod preporučili?

Comments

  1. Jos uvek nisam probala njihovu kozmetiku i iskreno cekam da prodju svi PR postovi pa da porazmislim. Boja senke je divna mda mislim da je jako slicna nijansi NYX Rust tako da cu je preskociti ali cu sigurno svratiti negde gde ih ima da swatcham jer je cena super :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad si me zainteresovala, moraću da pogledam koja je to Nyx-ova nijansa. :) A što se tiče proizvoda, pomalo sam se razočarala, jer sam nakon svih postova očekivala da su mnogo bolji.

      Delete
  2. Ja ovakve nijanse najviše volim da nanosim prstima, blendanjem se gubi na intezitetu.
    Nisam probala još ništa od CC a nešto i nemam želju osim možda par proizvoda. L.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark