Skip to main content

CATRICE - LALA BERLIN limitirana kolekcija

Navikli smo da makeup brendovi tokom proleća predstave nove limitirane kolekcije sa šarenim i veselim pakovanjima, jarkim i upadljivim nijansama, međutim Catrice je ovaj put izbacio elegantnu limitiranu kolekciju i stavio akcenat na blistavost. Kolekcija je nastala u saradnji sa dizajnerkom Lejlom Pjedaješ (Leyla Piedayesh).



Osim što je elegantna, ova kolekcija me je oduševila neobičnim proizvodima kao što su sjaj za usne i strobing luminajzer koji su u pakovanju gotovo crni. To me je na prvi pogled uplašilo jer nisam bila sigurna kako će izgledati na licu, ali sam se oduševila čim sam ih nanela.



Sjaj za usne mi se veoma dopao. Iako je crn u pakovanju, na usnama ostavlja blago tamniju boju. Sa njim će vaši zubi izgledati belje.

Formula je vrlo lagana, nije lepljiv i težak na usnama, što ga čini savršenim, posebno ukoliko niste ljubitelj sjajeva za usne jer ga gotovo nećete ni osetiti.



Pun je sitnih šljokica koje će dati divan, ali blag sjaj vašim usnama i 'holo' efekat. 

Primetila sam da, ukoliko ga nanosite više puta u toku dana, može da se desi da se pojavi blaga tamna linija duž usana. S tim u vezi ne treba preterivati sa količinom ili, pre nanošenja sledećeg sloja, bilo bi dobro prethodni skinuti vlažnom maramicom kako se proizvod ne bi skupljao na usnama.



Osim kao sjaj, može da se nanosi i kao top coat. Savršen je kada želite da osvežite izgled i mat karminu dodate malo sjaja.

Njegova cena je 469 rsd. Moj je u nijansi C02 cosmic night. Postoji još jedna svetla nijansa.



Strobing luminajzer sam odmah želela da isprobam jer me je zanimalo kako će ta crna boja da izgleda na licu. On sadrži srebrne šljokice koje pružaju divan sjaj.




Iako je potpuno crn, kada ga utrljate u kožu, postaje transparentan.

Tekstura je potpuno vodenasta, vrlo lako se razmazuje, a koža je, nakon njega, svilenkasta. 



Možete da ga nanosite kao prajmer, da ga pomešate sa puderom ili ga nanesete na delove lica koje želite da posvetlite, kao što su vrh jagodica. Takođe, možete da ga nanosite i na dekolte ili ramena.



Miris je neverovatno lep.

Cena mu je 659 rsd.




Prismatic paleta za lice sadrži tri divna hajlajtera sa holo odsjajem. Prva i treća nijansa su veoma slične dok ona u sredini vuče na plavo i, prema mom mišljenju, pogodnija je za neku svečaniju i jaču šminku. 



Sva tri hajlajtera imaju odličnu pigmentaciju. Tekstura je puderasto-kremasta što ih čini i predivnim senkama za oči. Zaista sam oduševljena kako izgledaju i na licu i na očima. 



Cena ove palete je 659 rsd i ukoliko volite hajlajtere, mislim da nju ne bi trebalo da propustite.

Pored ovih proizvoda, u sklopu Lala Berlin kolekcije, u DM-u ćete pronaći i senku za oči u olovci, četkicu za lice, maskaru i holographic trake za oči.

Kako vam se čini ova kolekcija? Da li ćete probati neke od ovih proizvoda?









Comments

  1. Odlican post!Da li bi mogla da pogledas moj blog i novi post?Hvala!
    StefanStorys

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark