Skip to main content

TREND IT UP - Camou korektor


Trend it up šminka pojavila se ne tako davno u DM drogerijama. Iako su svi jedva čekali da se novi brend nađe na našem tržištu, osim nekoliko recenzija na Jutjubu, nisam pronašla utiske drugih devojaka o ovim proizvodima.

S obzirom na to da sam uvek radoznala kada se pojavi nova šminka, jedva čekala da isprobam Trend it up proizvode. Neke jutjuberke hvalile su korektor i ja sam odlučila da njega prvo testiram.Ovaj brend ima jednostavna pakovanja, ali sasvim solidnog kvaliteta. Kod tečnih proizvoda mi je važno da poklopci dobro funkcionišu kako se ne bi desilo da mi se ambalaža otvori u neseseru. Za sada nisam imala problem sa pakovanjem ovog korektora.Četkica je pomalo čudno zakrivljena, ali tekturom slična četkicama drugih proizvoda ovog tipa. Stoper ne dozvoljava da ona pokupi previše korektora. Dva puta umočim četkicu kako bih nanela dovoljno proizvoda na lice.

Korektor je prilično tečan. Dopada mi se tekstura. Lepo se nanosi, razmazuje i blenda. Stapa se s kožom. Ne suši se previše brzo i ne isušuje predeo ispod oka. Zaista vrlo lepo izgleda na koži.Ne uvlači se preterano u borice, ne stvara nove i kada se setuje traje ceo dan.

Međutim, pokrivna moć mu je mala. Dakle, nije korektor za osobe koje imaju izražene podočnjake. 

Nadogradiv je, ali nikad do potpune prekrivenosti. Ja ga koristim za dnevnu šminku i kada mi podočnjaci nisu previše izraženi. 

Postoje samo dve nijanse, 020 i 010. U DM-u, u kom sam ja kupovala ovaj korektor, nijansa 020 bila je rasprodata.010 nijansa ima roze podton, što ja ne volim preterano. Više mi se dopadaju korektori sa žutim podtonom. Takođe nije previše svetla, te ne bi odgovarala osobama sa veoma svetlim tenom.Cena ovog korektora je 500 dinara i možete ga pronaći u onim DM drogerijama koje imaju Trend it up šminku (pogledaj ovde).

Da li ste probale ovaj korektor? Koji biste mi to Trend it up proizvod preporučile?

Pratite novosti i na Instagramu!

Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.