Skip to main content

Golden Rose SMART LIPS - hidrirajući ruž


Brend Golden Rose definitivno zna da napravi dobar proizvod za usne, bilo da je reč o mat ili hidrirajućim, tečnim ili klasičnim karminima. Tako je i novi karmin u obliku olovke još jedan proizvod koji morate da imate u svojoj make-up kolekciji.

Oduševiće se svi oni koji svoje usne žele da odmore od mat karmina.


U pitanju su ruževi koji hidriraju i vrlo su prijatni na usnama. Sadrže šea puter i vitamin E i mislim da će biti odličan izbor za hladnije dane koji nam slede.

Imaju odličnu pigmentaciju i satenski, sjajni finiš. Vrlo se lako nanose, pogotovo što su u obliku olovke. 


Prilično su dugotrajni. Meni su na usnama stajali nekoliko sati bez problema. Skidaju se ravnomerno. Nisam primetila da su skloni razmazivanju, ali bih možda ipak za važniju priliku prvo usne uokvirila olovkom.

Ono što se meni posebno dopalo jeste to što nemate osećaj da bilo šta nosite na usnama, osim nekog divnog, laganog balzama. Dakle, veoma prijatni i samim tim odlični za dnevnu šminku.


Ja sam dobila tri nijanse od kojih mi se možda najviše dopada najsvetlija. U pitanju je nijansa u broju 04.


Divna nude, savršena za svakodnevni make-up. 


Malo tamnija nijansa 08. Odlična ukoliko želite da naglasite svoje usne tokom dana a da opet makeup ne izgleda napadno.Crvena nijansa 14 zaista je predivna. Iako na fotografiji izgleda da je topla, uživo deluje kao da ima plavi podton. Veoma je dobro pigmentovana.


Ja lično više volim mat karmine kada su u pitanju crvene nijanse jer sam sa njima sigurna da mi se neće razmazivati i razlivati u toku dana. 


Olovke se odvrću što mi je mnogo praktičnije i nekako ih više volim nego one koje se režu.

Da li ste probale smart ruževe? Kakvi su vaši utisci?

Pratite novosti i na Instagramu!
Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.