Skip to main content

Golden Rose SMART LIPS - hidrirajući ruž


Brend Golden Rose definitivno zna da napravi dobar proizvod za usne, bilo da je reč o mat ili hidrirajućim, tečnim ili klasičnim karminima. Tako je i novi karmin u obliku olovke još jedan proizvod koji morate da imate u svojoj make-up kolekciji.

Oduševiće se svi oni koji svoje usne žele da odmore od mat karmina.


U pitanju su ruževi koji hidriraju i vrlo su prijatni na usnama. Sadrže šea puter i vitamin E i mislim da će biti odličan izbor za hladnije dane koji nam slede.

Imaju odličnu pigmentaciju i satenski, sjajni finiš. Vrlo se lako nanose, pogotovo što su u obliku olovke. 


Prilično su dugotrajni. Meni su na usnama stajali nekoliko sati bez problema. Skidaju se ravnomerno. Nisam primetila da su skloni razmazivanju, ali bih možda ipak za važniju priliku prvo usne uokvirila olovkom.

Ono što se meni posebno dopalo jeste to što nemate osećaj da bilo šta nosite na usnama, osim nekog divnog, laganog balzama. Dakle, veoma prijatni i samim tim odlični za dnevnu šminku.


Ja sam dobila tri nijanse od kojih mi se možda najviše dopada najsvetlija. U pitanju je nijansa u broju 04.


Divna nude, savršena za svakodnevni make-up. 


Malo tamnija nijansa 08. Odlična ukoliko želite da naglasite svoje usne tokom dana a da opet makeup ne izgleda napadno.Crvena nijansa 14 zaista je predivna. Iako na fotografiji izgleda da je topla, uživo deluje kao da ima plavi podton. Veoma je dobro pigmentovana.


Ja lično više volim mat karmine kada su u pitanju crvene nijanse jer sam sa njima sigurna da mi se neće razmazivati i razlivati u toku dana. 


Olovke se odvrću što mi je mnogo praktičnije i nekako ih više volim nego one koje se režu.

Da li ste probale smart ruževe? Kakvi su vaši utisci?

Pratite novosti i na Instagramu!
Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…