Skip to main content

PROIZVOD NEDELJE - CATRICE Brown collection lakovi za nokte


Ako zbog nečega volim jesen, to su svakako fenomenalne boje kojima smo okruženi čim izađemo iz kuće. Meni je priroda najlepša u jesen i nikad ne propustim priliku da uživam u njoj u ovom periodu. Ono čemu se takođe radujem, kada dođe ovo godišnje doba, jesu jesenje kolekcije koje izbaci većina brendova. S tim u vezi obradovala sam se i lakovima iz Catrice brown kolekcije čije su nijanse, složićete se, zadivljujuće.Prvo što vas oduševi kada ugledate ove lakove svakako je pakovanje. Zlatni poklopac savršeno se slaže sa braon nijansama koje u sebi imaju zlatne šljokice. Pakovanje izgleda toliko elegantno da želite da ga držite kao ukras.

Međutim, važnije od pakovanja svakako jesu boje koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 03 Goddess of Bronze definitivno je najneobičnija nijansa laka koju sam do sada imala. Veoma topla bronzana sa mnogo primesa zlatne definitivno je moj jesenji favorit. Ova nijansa je sedefasta za razliku od 04 Unmistakable Style koja u sebi ima sitne ali primetne šljokice.U pitanju je fenomenalna tamnija braon sa prošaranim zlatnim šljokicama. Iako u bočici izgleda da se šljokice mnogo više primete, na noktima ova nijansa deluje tamnije.

Oba laka možete da kombinujete i tako svoje nokte učinite još interesantnijim.Kada je reč o kvalitetu, ja sam veoma zadovoljna. Pigmentacija je odlična. Jedan sloj vam je sasvim dovoljan da dobijete potpunu prekrivenost. 

Ima divnu teksturu koja nije previše gusta, već se zaista lepo nanosi, a da pri tom ne ostaju tragovi četkice.Lak na noktima traje nekoliko dana, kao i kod većine solidnih lakova. Ukoliko imate dugačke nokte, duže će vam i trajati.

Cena ovih lakova je 359 dinara.

Da li ste ih već kupile? Kako vam se dopadaju?

Pratite novosti i na Instagramu!


Comments

  1. Super post
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/22/5-trikova-kako-vizuelno-povecati-oci/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…