Skip to main content

ZAOBIĐI! PROIZVODI KOJI SU ME RAZOČARALI #2



Iako devojke prilično vole da čitaju ovakve postove, ja zaista ne volim kada mi se desi da mi određeni proizvodi na bilo koji način ne odgovaraju. Posebno mi bude krivo ukoliko to budu proizvodi koje je neko preporučio jer tada imam veća očekivanja pa se više i razočaram.

No, normalno je da se desi da se, u moru proizvoda koje stalno kupujemo, pojave i oni koji nam ne odgovaraju iz određenog razloga.

Ja sam u ovom postu izdvojila četiri koja mi se nimalo nisu dopala, ali to ne znači da neki od njih neće odgovarati vama. Tako da moram da napomenem da je u pitanju samo moje mišljenje.




Neutro Roberts dezodorans jedan je od onih koje sam kupila na preporuku i mada sam želela da mi se dopadne, jednostavno on mi nikako ne odgovara.

Ono što je svakako veoma važno jeste činjenica da ne sadrži soli aluminijuma, alkohol i paraben, pa spada u "zdrave" dezodoranse i pogodan je za osetljivu kožu.

Meni se dopada miris i to što ne ostavlja tragove na odeći, ali njegova zaštita je toliko minimalna da izbegavam da ga stavljam. Koristim ga uveče pred spavanje i nakon tuširanja. Leti me zaista nije štitio od neprijatnog mirisa, iako se ne znojim previše. Zato sam mu dala šansu kada je počelo hladnije vreme, ali i dalje ta zaštita nije onakva kakvu očekujem od stikova.

Možda bi odgovarao nekom ko se minimalno znoji, ali svi drugi treba da ga zaobiđu.




Oriflame kremastu senku sam dobila i to je bio prvi put da se susrećem sa šminkom ovog brenda. Pigmentacija je prilično loša i senka nije onakva kako izgleda u katalogu.





Zaista je davala samo blagi sjaj i mogla je jedino prstom da se nanosi. Veoma brzo se osušila kao što možete da vidite na fotografiji i spremna je za kantu.

Što se mene tiče jedan apsolutno neupotrebljiv proizvod.




Avon super extend maskara takođe je jedno od razočaranja. Previše je mokra i ne radi gotovo ništa sa vašim trepavicama. Preslikava se ispod oka i na gornji kapak.




Ima gustu plastičnu četkicu koja je normalne veličine, ali je meni praktično neupotrebljiva. Ukoliko ste probale ovu maskaru, pišite mi u komentarima da znam da li samo meni neogovara ili je generalno loš proizvod.




She bazu za senku kupila sam nakon što ju je Sofija Grijak hvalila na svom youtube kanalu. Međutim, smatram da je ova baza prilično loša. Senke mi se skupljaju u pregibu kapka. Pokušala sam da je nanosim u veoma maloj količini takođe, ali efekat je isti.



Mnogo je bolja Essence I love Stage baza koju nažalost više ne proizvode. Nadam se da će ovaj brend da je vrati u nekom novom pakovanju.

Cena ovog She prajmera je niska, ali zaista bih vam preporučila da skupite koji dinar više i kupite neki bolji proizvod. Ukoliko nađem način na koji ova baza funkcioniše, obavestiću vas u nekom od narednih postova.

Da li ste probale ove proizvode? Kakvo je vaše mišljenje?






Comments

  1. avonove maskare se samo razlikuju u pakovanju, tekstura je ista

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista? Nemam iskustva sa njima, pa nisam mogla ovu da uporedim ni sa jednom drugom.

      Delete
    2. ja sam probala iz avon kataloga big false lash maskaru i stvarno je super.Pristupačna cijena od 7,50 Km trenutno i daje super volumen :)

      Delete
    3. Hvala na preporuci, sigurno ću probati još neku Avonovu maskaru. :)

      Delete
  2. Essence baza se proizvodi, ima je svuda u zemljama regiona, samo ne u Srbiji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista? Mislila sam da je povlače iz proizvodnje.

      Delete
  3. imam ovu avon maskaru kada sam je otvorila i meni je bila takva previse vlazna i samo mi slepi trepavice. skoro sam je opet stavila i izgleda da se malo osusila i bila mi je savrsena :) tako da probaj da je ostavis malo pa da je naneses.

    ReplyDelete
  4. Meni su Avon maskare inace odlicne. Najbolja mi je Big&False Lashes.
    Ne slazem se sa citateljkom iznad da su sve iste, nisu, a ja sam ih isprobala vecinu.
    Bas ovu o kojoj pises nisam, ali mama jeste i njojje bila odlicna za svaki dan, super joj je produzavala trepavice. Znam da je malo vodenije strukture, i mislim da menine bi odgovarala, a ne dopada mi se ni cetkica. Verovatno i ti imas slicne afinitete.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moje trepavice su kraće i spuštene pa mi vodenije makare ne odgovaraju. Moguće je da je to u pitanju.

      Delete
  5. Šteta što ti se nije dopao Neutro Roberts dezodorans, meni je omiljeni. Jedino što sam ga ja stavljala ujutru pred polazak na posao jer preko noći zna da oslabi. Ili nisi dovoljno stavila. Ili se različito znojimo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurno se različito znojimo, jer sam ga probala na razne načine i baš mi je žao što mi je slab. Ali opet kažem da se ne znojim previše pa mi je bilo čudno. No dobro, razumem da ne može sve svakom da odgovara. :)

      Delete
  6. Jooj sad sam se rastužila jer sam ugledala dezodorans u koji se kunem, pa još prvi :( Baš sam se spremala da pišem o njemu, imam ga u svim oblicima. Naravno da razumem i da nekome ne odgovara, nije da baš sprečava znojenje i štiti 24 h, ali zdrav je i prijatan. Pozdrav ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) ja sam ga i kupila jer mi je drugarica preporučila, njoj je odličan, ali meni nažalost ne odgovara.

      Delete
  7. Od Neutro Roberts-a necu nista vise probati, koristila sam stik ( ne secam se tacnog naziva, znam da je bilo belo pakovanje ), uzas od proizvoda, nista nije radio, apsolutno nista, ogroman fail sto se mene tice. Ni ja se ne bih slozila sa prvim komentarom - probala sam nekoliko Avonovih maskara, medju njima i ovu iz posta, lepo je produzavala trepavice, sad koristim ovu novu, Wide Awake, sasvim solidna maskara. Svi se mi razlikujemo :) Kristina

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark