Skip to main content

TOP 3 SAVRŠENE PALETE- MOJA TIHA PATNJA




Trend crvenkastih i narandžastih senki za oči nešto je što mi se najviše svidelo u poslednje vreme. Veoma mi se dopada kako te nijanse istaknu oči, posebno kada se njima radi smokey eye. Međutim tako dobre nijanse još uvek je nemoguće pronaći u povoljnijim paletama jer nijedan drogerijski brend nije izbacio slične (iskreno, nije mi jasno zbog čega).

S tim u vezi moja tiha patnja i nešto što bih svakako poželela kao poklon za Novu godinu jesu palete tri različita make-up brenda.


Morphe paleta ima fenomenalnu ponudi različitih nijansi kojima je, čini mi se, moguće napraviti fenomenalne look-ove. Postoje dve varijante 350 matte i 350 shimmer nature glow bundle i nisam sigurna koja mi se više dopada. Međutim, kada bih morala da biram verujem da bi odluka pala na mat paletu jer bi mi bila korisnija.

izvor

Apsolutno fenomenalna paleta je Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance. Savršenstvo od 14 senki košta oko 50$, ali nažalost nije dostupno u Srbiji. Čim budem imala prvu priliku, nabaviću ovu paletu.


izvor

I za kraj jedna paleta koju je Ana2cats pokazala u svom videu. U pitanju je Inglot brend koji je dostupan u Srbiji. Cena svake pojedinačne senke je 900 dinara, tako da paleta košta oko 10.000 dinara. Kao što možete da vidite, nijanse su fenomenalne, posebno prva i treća u drugom redu. 

skrinšot jutjub

Kako vam se dopadaju pomenute palete. Da li biste i vi želele da ih imate u svojoj make-up kolekciji?


Comments

  1. Ohhh, zelela bih. Dodala bih jos chocolate bar od too faceda 😊

    ReplyDelete
  2. Anastasia paletu mozes da kupis na sajtu beautybay.com, postarina je besplatna, jedino je carina problem jer je preko 50e. Na istom sajtu su dostupne i Morphe palete. Super post. Ova Inglot paleta je savrsena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala mnogo na informacijama. Baš ću da pogledam. Anastasia paleta mi je predivna a cena joj nije mnogo visoka.

      Delete
  3. Jaoj divno i ja bih jako su lepe posebno inglot ... 😊💜

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark