Skip to main content

MULTIACTIV Micelarni tonik



Micelarnu vodu koristim svaki put kada skidam šminku jer smatram da na taj način ne iritiram svoju osetljivu kožu. Mnogi brendovi na našem tržištu u svojoj ponudi imaju ovaj proizvod i ja volim da ih isprobavam kako bih pronašla one micelarne koje mi najviše odgovaraju.

Sa brendom Multiactiv susrela sam se prvi put i jednostavno nisam znala šta da očekujem. Međutim, privuklo me je to što ova micelarna ne sadrži paraben, mineralna ulja i boje. Takođe proizvođač obećava svežinu, negu i hidrataciju lica.





Ova micelarna je namenjena svim tipovima kože, s tim da je pogodna i za osetljivu jer deluje umirujuće zahvaljujući puževoj sluzi.

Osvežava kožu i priprema je za bolje upijanje aktivnih sastojaka iz kreme te je odlična i kao tonik, a ne samo za skidanje šminke.




Ali kada je reč o skidanju šminke i čišćenju lica ona to radi sasvim dobro. Što se tiče same nege, mogla bi za nijansu više da hidrira. Ponekad imam osećaj zatezanja nakon nje. 
Možda malo više peni nego neke druge micelarne. 
Međutim, jedinu veću zamerku imam na miris. Da ne bude zabune, on je zaista prijatan, ali osetljivu kožu mirisi uglavnom iritiraju. Meni lično ova micelarna nije napravila veće probleme sa licem, tačnije nisam primetila da me je posebno iziritirala. Ali ukoliko imate hipersenzitivnu kožu, bolje da tražite proizvode bez mirisa.





Flašica u koju je smeštena micelarna napravljena je od čvrste plastike što mi se dopada. Međutim, poklopac je problematičan. Odvrće se i micelarna iscuri ukoliko ne stoji uspravno i s tim u vezi ne mogu da je ponesem sa sobom kad putujem. 

Ovo pakovanje od 200ml košta oko 400 dinara što smatram da je sasvim pristojna cena. Bolje mi se pokazala i od Niveine kao i Biotenove micelarne vode.

Da li ste probala ovaj proizvod? Kakvi su vaši utisci?





Comments

  1. Upravo trosim Multiactiv roze micelarnu ali mogla bih da probam i ovu. Inace, ova roze mi je ranije odlicna bila, ali sad mi je bas jaka, ili su menjali nesto ili mi je koza postala ( jos ) osetljivija ( mislim da je ovo drugo u pitanju :| ). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čini mi se da je samo ova bila u Lilly-u kada sam je kupovala. Ukoliko ti je osetljiva koža obavezno gledaj samo one koje su i namenjene takvoj koži, jer one ne sadrže ništa što bi te iritiralo ili na bilo koji način smetalo.

      Delete
  2. Cestitka za decembar
    https://twitter.com/GlenRose83/status/804250410441641984
    follow me on blogspot

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark