Skip to main content

ELIXIR MAKE-UP Matte lipgloss




Elixir make-up je novi brend na našem tržištu, a karmine, koje ću vam ja predstaviti u ovom postu, možete pogledati i poručiti na sajtu Kozmetika i pafremi

S obzirom na to da se prvi put surećem sa proizvodima ovog brenda, zaista nisam znala šta da očekujem. Međutim, moji utisci su i više nego odlični.







Pakovanje je klasično i solidnog kvaliteta, a četkica je blago nakrivljena i njome se proizvod zaista lepo i lako nanosi.





Ono što se meni odmah dopalo jeste jak miris žvaka, koji me je potpuno podsetio na detinjstvo. Nekako su svi mat karmini u poslednje vreme bili sa mirisom vanile, pa je ovo zaista prijatno iznenađenje.

Što se tiče teksture, ona je prema mom mišljenju savršena. Pigmentacija je sasvim dobra, nije kao kod GR mat ruževa, već slabija s obzirom na to da ovo nije ruž već sjaj. Potpuno me podseća na Essence matte matte matte sjaj koji mi je takođe jedan od favorita. Kao i on, i ovaj sjaj ima tu neki suvlju teksturu, dakle nije tečan.





Veoma se lepo i ravnomerno nanosi na usne. Nakon nanošenja se osuši i zaista bude mat. Ne preslikava se niti pomera. Prilično je dugotrajan što je fenomenalno, a opet neverovatno lagan i izuzetno prijatan na usnama. Imam utisak kao da ništa ne nosim i zato sam oduševljena.





Ni malo mi ne smeta na usnama, ne skuplja se u uglovima, niti ističe suve delove. (Naravno, ukoliko imate izraženo suve usne nijedan mat karmin neće lepo izgledati na njima.) 





Ne isušuje usne što je takođe važno!

Kada jedem nešto što je masnije počinje da se skida sa unutrašnje strane donje usne kao i svi karmini, ali ne ostaju fleke već se nekako skida ravnomerno. Inače, potpuno mogu da ga skinem jedino micelarnom vodom.





Iskreno, ja sam prezadovoljna jer ovaj mat ruž ima sve karakteristike koje očekujem od jednog dobrog proizvoda za usne. Probale su ga i moje drugarice koje su takođe oduševljene koliko je prijatan i lepo izgleda na usnama.

Ono što mi se možda manje dopada jesu sitne šljokice koje sadrži ovaj ruž. Međutim, njihov intezitet nije isti kod svih nijansi.

Ja sam odabrala dve. Prva je 330 cafe koja je neka predivna mešavine ljubičaste, sive i braonkaste nijanse, savšena za svakodnevno korišćenje i nijansa sa kojom se ja osećam najprijatnije. Šljokice u ovom sjaju više su primetne, ali one daju samo odsjaj koji usne vizuelno čini punijim.





Druga nijansa je 334 dark honey. Savršena jesenja narandžasta koja može dobro da se iskombinuje sa toplijim tonovima senki i rumenila. Sadrži veoma malo sitnih šljokica koje su gotovo neprimetne tako da izgleda potpuno mat.





Za kvalitet koji dobijete cena je i više nego povoljna, 375 dinara

Ja svakako planiram da nabavim još neke nijanse, a vi? Kako vam se čini ovaj Elixir mat ruž za usne?


Comments

  1. Ova narandzasta nijansa mi se bas svidja! Podseca me na jedan od mojih omiljenih Avon karmina koji bas dugo nije u proizvodnji. Definitivno cu poruciti

    ReplyDelete
  2. Prelepe nijanse si odabrala. Bas mi je drago da je dobar proizvod, cena vrlo pristupanja, moraću da poručim koji.:)

    Frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tekstura je odlična. Ja sam sad zainteresovana za tamnije nijanse. :)

      Delete
  3. Imam nude nijansu i ne znam da li je do mog primerka samo ali na četkicu ostaje mnogooo proizvoda i bočica se sva umaze. Coffe mi se mnogo svidja i prelepo ti stoji. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Htela sam da uzmem nude ali sam mislila da je presvetao. Ako možeš da mi pošalješ fotografiju svoča na mail ili u inbox na insta/fb, bila bih ti zahvalna. :) Da, izlazi previše proizvoda pa moram pažljivo da ga otvaram i zatvaram. To sam zaboravila da navedem.

      Delete
  4. gde mogu da se nabave?? ova druga je prelepaa nijansa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Napisala sam na početku, na sajtu kozmetikaiparfemi.rs. :)

      Delete
  5. Da li se osuši potpuno mat kao npr Aurin tecni karmin ili završnica bude kao kod Essence matte matte matte koji se ne suši do kraja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Osuši se i bude potpuno mat, nije kao Essence.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark