Skip to main content

ESSENCE - Coast 'n' chill kolekcija


Zajedno sa Essence novitetima stigla mi je i Coast 'n' chill kolekcija koja je prema mom mišljenju jedna od najboljih do sada. Svaki pojedinačni proizvod veoma mi se dopao, a s obzirom na to da se još uvek mogu naći na policama drogerija, preporučujem vam da ih pogledate i izaberete neki za sebe.

Paleta senki za oči i obrve (01 good vibes only!)


U pitanju je jedna vrlo neobična paleta sa kakvom se do sada nisam susretala. Ona ima raskošan raspon boja od tamno do svetlo braon. S tim u vezi može da odgovara velikom broju devojaka. Takođe, u koliko volite da kombinujete više nijansi na obrvama, ovo je idealna paleta za vas.


Ove senke možete da koristite i na očima, stoga je paleta pogodna za putovanja.

Kada je reč o teksturi, ona je praškasto svilenkasta. Ne trusi se previše. Lepo se blenda. Senke su sasvim dobro pigmentovane. 


Do sada nisam bila ljubitelj senki jer su mi obično manje postojane od olovki za obrve, međutim postojanost ove zaista me je iznenadila. Boja mi se nije skinula sa obrva tokom celog dana (koristila sam fiksator). Takođe, sa adekvatnom četkicom sam uspela vrlo precizno da iscrtam i popunim obrve.

Duo četka za oči i obrve


Iako mnoge devojke ne vole duo četke, ja nekako rado koristim jer smatram da su praktične posebno kad putujete. Konkretno ova namenjena je za nanošenje senke i za iscrtavanje obrva.


Četkica za oči prilično je velika, nežna i pljosnata. Iznenadila sam se koliko lepo kupi i nanosi senke na kapak. Njome čak mogu i da izblendam senke.

Kosa četkica nije najbolja četka za obrve koju sam do sada koristila ali može lepo da "odradi posao". Volela bih da je manja i tanja, a što se čvrstoće tiče, tu nemam zamerke.


Obe četke se lepo peru i nisam primetila da ispadaju dlačice.

Make-up kapi za posvetljivanje


Ovom proizvodu sam se posebno obradovala jer imam veliki broj pudera koji su mi tamniji i koje želim da posvetlim. Posebno će biti odličan u zimskom periodu kada smo svi nekoliko nijansi svetliji.

Ove kapi na prvi pogled nisu guste međutim kada počnete da ih razmazujete primeti se da nisu lagane. One imaju pomalo suvu teksturu.

Međutim, nisam primetila da posebno utiču na teksturu pudera sa kojim se mešaju. Tačnije nisam primetila da menjaju njegove osobine.


U zavisnosti od toga koliko želite da posvetlite puder, toliko ćete proizvoda i naneti. Uvek preporučujem da se počne sa manjom količinom.

Da li ove kapi učine vaš puder svetlijim? Definitivno da. Ukoliko imate svetao ten i problem da vam je svaki puder taman, ovo je proizvod za vas.

U kolekciji postoje i kapi za potamnjivanje pudera. 

Strobing paleta (01 be happy & shine more!)


Ova paleta mi je definitivno favorit i koristim je svakodnevno. Ona ima tri hajlajtera koji se, osim po nijansi, razlikuju i po intezitetu. S tim u vezi pogodna je i za dnevnu, ali i jaču noćnu šminku.

Najsvetlija roze nijansa definitivno je jedna od onih koje ja najviše volim kada je svakodnevni makeup u pitanju. Ona daje taj zdrav sjaj. Ima izuzetno sitne šljokice koje se ne primete na licu.


Druga tamnija nijansa takođe je pogodna za svakodnevno korišćenje. Ja lično volim da pomešan pomenute te dve ukoliko želim jači hajlajter.

Poslednja najitezivnija, rose gold nijansa oduševiće one koji vole jake hajlajtere. Ona ima izraženije šljokice i samim tim je odlična za jači makeup.


Ukoliko imate ovu paletu zaista nećete imati potrebu za nekim drugim hajlaterima. 

Velvet matt tečni ruž za usne (02 smooth & groove)


Vrlo prijatan mat ruž koji gotovo ne osećate na usnama. Mene formulom podseća na one Essence mat mat mat sjajeve.

Ima polutečnu teksturu koja se neverovatno brzo suši. Takva tekstura vrlo je lagana na usnama. Takođe dozvoljava dodavanje slojeva a da pritom ne izgleda loše.


Pigmentacija je solidna a, s obzirom na to da je ruž nadogradiv, nemam primedbu na to što nije previše pigmentovan.

Prilično je dugotrajan. Prvo će se, nakon uzimanja hrane, skidati sa unutrašnje strane donje usne, uostalom kao i svi mat tečni ruževi. 

Uglavnom se ne preslikava. Teže se skida sa usana. 



Ova neobično ljubičasta nijansa zaista mi se dopada. Smatram da je savršena za jesenji period.

Postoji još jedna toplija nijansa koja vuče na narandžastu.

Nalepnice za nokte


U pitanju je proizvod koji vam nije neophodan ali je svakako zanimljiv ukoliko volite da se igrate sa svojim noktima.

Meni se dopadaju ove nalepnice jer su kvalitetne i neće vam se odlepiti sa nokta čak i ako niste preko njih premazale neki nadlak. 

Takođe, sa njima vaši nokti neće ostati neprimećeni.

Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Kakvo je vaše mišljenje?

Pratite novosti i na Instagramu!


Comments

  1. Ovaj ruz me zaintrigirao, bas cu da pogledam pazljivije, prvom prilikom. Kristina

    ReplyDelete
  2. Sjajna recenzija kao i fotke, sviđa mi se ova paleta bronzera :) totalno podsećaju na jesen!

    Girly world | Instagram

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark