Skip to main content

TREND IT UP - Camou korektor


Trend it up šminka pojavila se ne tako davno u DM drogerijama. Iako su svi jedva čekali da se novi brend nađe na našem tržištu, osim nekoliko recenzija na Jutjubu, nisam pronašla utiske drugih devojaka o ovim proizvodima.

S obzirom na to da sam uvek radoznala kada se pojavi nova šminka, jedva čekala da isprobam Trend it up proizvode. Neke jutjuberke hvalile su korektor i ja sam odlučila da njega prvo testiram.Ovaj brend ima jednostavna pakovanja, ali sasvim solidnog kvaliteta. Kod tečnih proizvoda mi je važno da poklopci dobro funkcionišu kako se ne bi desilo da mi se ambalaža otvori u neseseru. Za sada nisam imala problem sa pakovanjem ovog korektora.Četkica je pomalo čudno zakrivljena, ali tekturom slična četkicama drugih proizvoda ovog tipa. Stoper ne dozvoljava da ona pokupi previše korektora. Dva puta umočim četkicu kako bih nanela dovoljno proizvoda na lice.

Korektor je prilično tečan. Dopada mi se tekstura. Lepo se nanosi, razmazuje i blenda. Stapa se s kožom. Ne suši se previše brzo i ne isušuje predeo ispod oka. Zaista vrlo lepo izgleda na koži.Ne uvlači se preterano u borice, ne stvara nove i kada se setuje traje ceo dan.

Međutim, pokrivna moć mu je mala. Dakle, nije korektor za osobe koje imaju izražene podočnjake. 

Nadogradiv je, ali nikad do potpune prekrivenosti. Ja ga koristim za dnevnu šminku i kada mi podočnjaci nisu previše izraženi. 

Postoje samo dve nijanse, 020 i 010. U DM-u, u kom sam ja kupovala ovaj korektor, nijansa 020 bila je rasprodata.010 nijansa ima roze podton, što ja ne volim preterano. Više mi se dopadaju korektori sa žutim podtonom. Takođe nije previše svetla, te ne bi odgovarala osobama sa veoma svetlim tenom.Cena ovog korektora je 500 dinara i možete ga pronaći u onim DM drogerijama koje imaju Trend it up šminku (pogledaj ovde).

Da li ste probale ovaj korektor? Koji biste mi to Trend it up proizvod preporučile?

Pratite novosti i na Instagramu!

Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…