Skip to main content

PROMAŠAJ ILI PROIZVOD NEDELJE? Essence VOLUME STYLIST maskare



Sa maskarama ovog brenda uglavnom imam love/hate relationship jer mi se iz određenog razloga mnogo dopadaju, a s druge strane imaju određene mane koje bih rado promenila. Tako je i sa ovim, relativno novim maskarama koje sam dobila pre nekoliko meseci.

Na prvi pogled ove maskare zaista su obećavale mnogo. Osim vrlo zanimljivih pakovanja, svakako će vas privući i ono što obećavaju. Ljubičasta maskara sadrži vlakna za izduživanje i nju sam prvu koristila, jer ko ne želi duže trepavice, dok roze maskara daje volumen i uvijenost.



Ono što mi se zaista dopada kod obe maskare jeste to što nisu previše vlažne, te njihov efekat možete videti već nakon prvog nanošenja, ne čekajući da se malo osuše. 

Maskara koja obećava dužinu zaista to negde i pruži. Takođe da volumen i ume pomalo da slepi trepavice, tako da vam savetujem da uvek skinete višak proizvoda sa četkice.


Prilikom nanošenja možete videti sitna vlakna koja će izdužiti trepavice. 

Četkica ove maskare jeste ono što se meni dopada. Dijamanski oblik, kako kaže proizvođač, potpuno odgovara mom oku. Dovoljno je mala da njome mogu da priđem i najsitnijim trepavicama a da ne umažem oko. Takođe, u pitanju je obična, a ne silikonska četkica.

Dakle, ukoliko želite podignute i duge trepavice, onda je ovo maskara za vas.


Maskara u roze pakovanju sa mikro-stilizirajućim voskom daje trepavicama volumen i uvijenost.

Za razliku od prethodne, ova maksara divno raščešljava trepavice, ne slepljuje ih, dajem im odličnu gustinu, čak ih i malo produži.

Čini mi se da je pigmentovanija i crnja od one u ljubičastom pakovanju.


U pitanju je veoma gusta četkica, potpuno ravna sa jedne strane i malo zaobljena. Takođe, nije silikonska nego obična.

Smatram da su obe dobre u zavisnosti od toga koji efekat je vama neophodan.



Takođe mi se dopada što trepavice drže podignutim sve dok ne skinem šminku kao i to što se ne trune u toku dana.

Ono što mi se nije dopalo i što me negde frustrira skoro svaki put jeste činjenica da prvo moram njih da nanesem pa onda korektor jer se uvek preslikaju ispod oka. Takođe, na početku, dok se malo ne osuše, umeju u toku dana da se preslikaju i na gornji kapak, što zaista loše izgleda (imajte na umu da ja imam spuštene kapke). 



Čini mi se, ali to još uvek ne mogu da tvrdim, da će se vremenom, kako se suše, stvarati grudvice i da će se kruniti. Međutim, kako će se ponašati kasnije, javiću vam u nekom od narednih postova.

U suštini, ovakav problem imam skoro sa svim Essence maskarama, čak i sa onom najpopularnijom roze. 

Da li ste probale ove maskare? Kakva su vaša iskustva?

Pratite me i na Instagramu!










Comments

  1. Imam ljubicastu i stvarno sam zadovoljna kakav efekat daje. Medjutim, moj problem je taj sto se dosta teze skida od ostalih koje posedujem. 😕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tačno, vidiš to sam zaboravila da pomenem. Zaista se teško skidaju.

      Delete
  2. Tacno se stvaraju grudvice od ljubicaste, meni je presuva :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark