Skip to main content

GOLDEN ROSE Set za obrve


U zavisnosti od toga kakav izgled obrva želite, koristićete različite proizvode. Ako vam se dopadaju uredne i lepo iscrtane obrve za to će vam biti potrebne precizne olovke, međutim ako želite prirodniji izgled, predlažem vam senke.

Osim dobre senke, za lep izgled obrva biće vam potrebna i veoma dobra četkica kojom ćete ih iscrtavati i popunjavati.

Golden Rose izbacio je dobar set za obrve.


Set dolazi u prilično kvalitetnom pakovanju sa ogledalom.

Dobijate vosak u boji i dve senke. Jedna je svetlija i ona je obično namenjena za prednji deo obrva koji bi po pravilu trebalo da bude malo svetliji, dok je druga tamnija i njome mogu da se i iscrtavaju i popunjvaju određeni delovi.


Ja uglavnom koristim tamniju jer moram da isrtam deo obrva kao i da popunim tamo gde fale dlačice. Svetlija nijansa se gotovo ni ne primeti na mojim obrvama.

Vosak je odličan jer njime pripremite obrve za nanošenje senke. Osim što će ih "držati na mestu", senka će biti intezivnija i postojanija.


Pigmentacijom sam veoma zadovoljna kao i teksturom koja je puderasta. 

Uz ovaj set (02 ash) moje obrve izgledaju prirodno i, s tim u vezi, odličan je za dnevnu šminku.

Međutim meni se senka nije pokazala kao previše dugotrajna. Naime, kako dugo koristim olovke sa kojima stvarno ne moram da brinem da li će se obrisati u toku dana, navikla sam da moje obrve svakog momenta izgledaju dobro. Ova senka ume da se obriše sa pojedinih delova posebno ukoliko ste nepažljive.


Uz set dolazi četka kojom možete da raščešljate obrve i nanesete proizvode. Iskreno, četkom za nanošenje senki nisam zadovoljna. Prilično je debela i samim tim nije precizna. Koristim je kako bi na obrve nanela vosak.

Za iscrtavanje obrva koristim Aurinu kosu četkicu koja mi je odlična.


Takođe, u setu dobijate i mini pincetu koju uvek možete nositi sa sobom. 

Kako vam se dopada ovaj set? 

Da li koristite senke, gel ili olovke za obrve?

*pr proizvod

Pratite me i na Instagramu!Comments

 1. Odlican post :). Paletica izgleda veoma kvalitetno i prakticno.
  Pre se odlucujem za olovku za obrve jer mi je preciznija i prakticnija od senki za obrve.
  https://50nijansiroze.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Odlična paletica. Svakako sam oduševljena. Mislim da je jako korisna i da je pogodna za putovanja ❤️❤️❤️

  Marija's blog

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeste jer može da posluži i kao senka. :)

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…