Skip to main content

PROIZVOD NEDELJE - Golden Rose False Lashes maskara



Ni sama ne znam koliko sam, tokom skoro tri godine blogovanja, isprobala različitih maskara. Trenutno u svojoj makeup kolekciji imam 10, što je, priznaćete, zaista mnogo. Iako ih testiram dovoljno dugo nekad zaista ne mogu da procenim da li će mi određena maskara odgovarati. Međutim, kada je brend Golden Rose u pitanju, mogu da budem sigurna da će mi većina biti pun pogodak. Tako je bilo i sa najnovijom False Lashes maskarom.


Iako nisam planirala da je odmah otvorim, jer kao što sam napisala već imam priličan broj maskara na testiranju, zaista nisam mogla da odolim da ne vidim četkicu i ne isprobam da li stvarno pruža efekat koji obećava.

Kada sam je otvorila, četkica me je podsetila na moju omiljenu maskaru sa srebrnim slovima iz Essential kolekcije. S tim u vezi verovala sam da će i ova biti jednako dobra, a desilo se iznenađenje.


Ova je još bolja!

Bila je to ljubav na prvo nanošenje. Naime, nisam očekivala da prvi put četkica uradi nešto značajno jer mojim trepavicama najviše odgovara kada se maskara malo osuši. Međutim, ova me je odmah oduševila.

Maskara obećava volumen i dužinu i zaista to i dobijete. Daje taj efekat veštačkih trepavica.

Četkica ima izuzetno kratke silikonske dlačice, ali opet uspe da pokupi malo više proizvoda, te morate da skinete višak. Međutim, dopada mi se što je praktična i njome možete da dođete do svih dlačica i izvučete njihov maksimum.


Takođe, maskara nije previše vlažna, te nema čekanja da se malo osuši, što mi se isto dopalo. Takođe, samim tim što nije mnogo vlažna ne ostavlja tragove na donjem i gornjem kapku prilikom nanošenja. (Ukoliko ste čitale post o novim Essence maskarama, znate da mi kod njih smeta što se neverovatno preslikavaju.) Iskreno se nadam da se ova neće brzo osušiti.

Odmah daje maksimalnu dužinu, odličan volumen i podiže trepavice. Sa svakim novim slojem dobijate još bolji efekat.


Veoma je dugotrajna. Primetila sam da ume da ostavi malo tragove na donjem kapku u toku dana. Nadam se da je tako samo u početku. Dopada mi se što trepavice drži podignutim tokom celog dana. Još uvek se ne truni i nadam se da će tako da ostane.

Polako ali sigurno GR postaje moj omiljeni brend kada su i maskare u pitanju. Osim što prilično odgovaraju mojim trepavicama koje su kratke i spuštene i izvlače njihov maksimum, cene su izuzetno pristupačne. Preporučena cena za ovu maskaru jeste 387 dinara. One će se verovatno razlikovati u zavisnosti od mesta prodaje.

*Ukoliko niste znale, kompletan GR asortiman možete pronaći na sledećim lokacijama: Golden Beauty Shop Aviv Park Pančevo, Golden Beauty Shop Aviv Park Zvezdara, Golden Beauty Shop Big Fashion Beograd i Golden Beauty Shop Aviv Park Zrenjanin.

Kako vam se čini ova maskara? 

Pratite novosti i na Instagramu!












Comments

  1. I ja sam je probala, savrsena je, i mnogo je dobra za donje trepavice sto je vecini nas problem. Odlican post. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga! Jedva čekam da probam i onu drugu. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark