Skip to main content

POTROŠENI PROIZVODI #12


Nakon nepuna tri meseca, vreme je za nove potrošene proizvode. I ovaj put ih ima prilično mnogo, iako nije prošlo mnogo vremena. Naravno, opet su se tu našli i neki proizvodi koji nisu potrošeni do kraja ali im je istekao rok trajanja.



Pantene aqua light šampon jedan od najboljih koje sam koristila u poslednje vreme. Prija mojoj kosi, ne isušuje krajeve, a miris je fenomenalan. Sigurno ću ga kupiti ponovo.

Batiste suvi šampon i dalje najbolji proizvod ovog tipa koji se može pronaći kod nas. Sigurno ću ga kupiti ponovo kada ga ulovim na sniženju.

Loreal Elseve total repair jedina prskalica ovog brenda koja mi je odgovarala. Ima lep miris, pomaže prilikom raščešljavanja a kosa lepo izgleda nakon nje.



Byphasse vlažne maramice meni su bile odlične. Prilično su vlažne i dobro skidaju maskare. Ono što je meni malo smetalo jeste jači miris, ali zaista na to kako skidaju šminku nemam zamerku. Detaljnije pročitajte ovde.

Potrošila sam i moju voljenu Ziaja micelarnu vodu. Zaista je odlična za osetljivu kožu, a pri tom dobro skida šminku. Nema miris, ne iritira oči, sve preporuke. Detaljnije ovde.

Ziaja Sensitive dnevna i noćna krema takođe su odličan izbor za osetljivu kožu. Meni se više dopada noćna jer bolje hidrira i ima laganiju teksturu. Nedavno mi je stigla nova tako da je i dalje koristim i zaista prija mojoj koži. Ukoliko niste probale Ziaja proizvode, obavezno to učinite jer su odlični. Više o ovim kremama pročitajte ovde.

Loreal sredstvo za uklanjanje šminke sa usana i očiju koristila sam i za celo lice i veoma mi je prijalo. Uljano je i samim tim veoma dobro topi šminku. Međutim, ne verujem da ću ga ponovo kupiti jer želim da isprobam i druge proizvode tog tipa.



O ovom Sun dance sredstvu za trenutno samopotamnjivanje pisala sam davno. Dobro rešenje ukoliko nemate mnogo vremena a treba vam instant taman ten. Da lepu boju, kada se osuši i upije zaista ne prlja garderobu. Nisam sigurna da li nešto slično i sad može da se pronađe. Inače, Sun dance proizvodi za samopotamnjivanje su odlični.

Balea pena za brijanje nije me oduševila. Miris mi se ne dopada previše, pena brzo nestane nakon nanošenja, a nisam ni primetila da mi je koža znatno lepša nakon nje. Takođe, potrebno je da se baš jako stisne kako bi pena izašla, što je prilično nezgodno s obzirom na to da su mi u kadi uvek ruke mokre. Svakako je neću ponovo kupiti.

Precious argan šampon za kosu dobila sam u ovom tester pakovanju i koristila dva puta. Sasvim je dobar, lepo opere a ne isuši kosu. Međutim, neke ozbiljnije utiske nisam mogla da steknem nakon samo dva pranja.



Lilly uljani skidač laka za nokte videla sam kod Ane 2cats i odlučila da ga probam. Moram da priznam da sam bila veoma zadovoljna. Odlično skida lak, a ne isušuje nokte. Sada sam uzela neki u roze pakovanju i on mi se nimalo ne dopada, tako da ću se verovatno vratiti na ovaj.

Llums sprej za brzo sušenje laka je odličan. Već imam novo pakovanje i veoma sam zadovoljna. Lak je za korišćenje, brzo osuši nokte a ne troši se tako brzo kako sam na početku mislila. Obavezno ga probajte. Više ovde.



Max factor ageless elixir nisam potrošila do kraja ali ga imam već duže vreme pa sam pomislila da je bolje da ga bacim. U pitanju je puder sa odličnom prekrivnom moći. Iako je namenjen starijoj koži sklon je tome da istakne bore što mi se ne dopada. Nije potpuno mat i potrebno ga je fiksirati jer imam osećaj kao da hoće da klizi sa kože. Recenzija

Maybelline Fit me je jedan od najboljih drogerijskih pudera. Konkretno ovaj je bio odličan za moju suvu kožu. Takođe ima dobru prekrivnu moć, prelepo izgleda na licu i prilično dugo traje. Nažalost više ga ne uvoze.

Rimmel Match perfection (recenzija) u nekim periodima sam obožavala, a u drugim mi se nije dopadao. U suštini sasvim je dobar puder. Volela bih da ima veću prekrivnu moć. Mana mu je što ima samo 4 nijanse. Ja trenutno koristim i tamniju, a ova 103 je odlična za zimski period. Vrlo je moguće da ću ga ponovo kupiti jer odgovara mojoj suvoj koži, ali želim da probam i Rimmelov Lasting finish.



Lilly sprej za fiksiranje sada dolazi u Llums pakovanju. Meni je odličan, koristim ga gotovo prilikom svakog šminkanja. Lepo mi sjedini sve praškaste proizvode, ten izgleda mnogo lepše i duže drži šminku na licu.

Swoon sunđer za šminkanje meni se nimalo ne dopada. Previše je tvrd i zaista njime ne može lepo da se radi. Definitivno ga zaobiđite.



Avon paletu imam veoma dugo i, kako je već duže vreme ne koristim, rešila sam da je bacim. Senke su bile solidne. Najviše mi se svidela zelena, dok ostale nisam nešto mnogo koristila.

Maybelline paletu takođe bacam iz istog razloga. Nijanse nisu po mom ukusu a ni kvalitetom nisam bila prezadovoljna.

Nyx taupe rumenilo sam obožavala, međutim kako sada koristim neke druge proizvode, a ono je skoro potrošeno, odlučila sam da ga bacim. Nyx sada ima sličnu nijansu u drugom pakovanju i verujem da ću je kupiti jer je zaista dobra za konturisanje.

Essence kremasto rumenilo bilo je deo neke limitirane kolekcije. Koristila sam ga ponekad jer nisam preterano ljubitelj rumenila. S obzirom na to da je kremasto, a imam ga već dugo, ne želim da eksperimentišem i stavljam ga na osetljivo lice.



Max facotr Pan stick kupovala sam godinama dok nisam otkrila mnogo bolje proizvode za prikrivanje podočnjake. On zaista ima odličnu prekrivnu moć, svi ga koriste kao korektor iako je puder, ali nekako ga koža ne upije i mene to zaista iritira. Imam još jedan u svetlijoj nijansi, ali ne verujem da ću ga više kupovati.

Essence I love stage baza za senke bila je sasvim dobra. Nedavno su joj promenili formuli i mnogo je svetlija, što mi se dopada, međutim devojke koje su je probale kažu da nije dobra kao pre, tako da ne verujem da ću je kupiti ponovo.

Astor lift me up korektor ima veoma laganu teksturu, izuzetno slabo prekrivanje i nije mi se nimalo dopao. Ovaj brend više nije dostupan u Srbiji, ali ako ste u prilici da kupite neke proizvode ovaj korektor zaobiđite.

Eveline korektor ima prilično slabo prekrivanje i nije previše dugotrajan. Može da posluži kao posvetljivač jer mu je tekstura lagana i lepo se blenda. Međutim, ne bih ga kupovala ponovo. Detaljnije ovde.



Essence olovku za obrve uvek imam u svojoj makeup kolekciji. Sasvim je lepo pigmentovana, daje prirodan izgled i prilično je jeftina. Mana joj je što se brzo troši tako da često moram da je režem.

Golden Rose longstay olovka za obrve je fenomenalna. Dobro pigmentovana, precizna, dugotrajna... Jedina mana je što se veoma brzo troši. Međutim, nju ću svakako nastaviti da kupujem. Recenziju pročitajte ovde.



Golden Rose Essential maskare jedne su od najboljih koje sam do sada koristila. Konkretno ova je za uvijanje i volumen. Inače ima zlatna slova koja su se skinula prilikom korišćnja. Pogledajte recenziju svih maskara iz ove linije.

O Essence i Aura ajlanerima pisala sam nedavno. Bili su promašaj nedelje jer sam vrlo nezadovoljna njihovim kvalitetom. Pročitaj ovde.



Aurinim sjajem nisam bila zadovoljna. Nije se dugo zadržavao na usnama, skupljao se i sigurno ga više neću kupovati.

S druge strane, absolute mat ruž bio mi je dugo omiljeni. Ima laganu teksturu, ne ističe suve delove, vrlo lepo izgleda na usnama. 

Da li ste koristile neke od ovih proizvoda? Kakvo je vaše mišljenje o njima?

Pratite me i na Instagramu!

Comments

  1. Super post,obožavam čitati potrošene proizvode :) Imam Max factor Pan stick,ali pretamnu nijansu pa ga koristitim za konturiranje i Balea pjenu za brijanje koja je meni čisto solidna. Baci pogled na moj blog i reci mi šta misliš: http://luxmakeuplover.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije mi palo na pamet da pan stick koristim za konture. Dobra ideja. :)

      Delete
  2. Odlican post! Ovozavam postove ove tematike, slike su odlicne.
    https://50nijansiroze.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Dosta toga sam probala. Uglavnom se slazem sa tobom. Elseve sprej za kosu je divan ali mi se takodje svidja roze pakovanje, odgovara mi. Imala sam istu paletu senki Avon, istih boja, ne dopada mi se pigmentacija, isto sam volela samo jednu boju, jednu of tamnjih.Olovka Essence za obrve mi sad bas bila u istom stanju, pa sam je bacila, imam novu :) Ali moram da kazem da ne treba je kupovati mnogo unapred. Meni je nekih 3 meseca bila u zalihama neotvorena I sad kad je koristim malo mi je suva. Essence ajlajner obozavam, ali ne ovaj, vec drugi klasicni sa tirkiznim slovima.

    sonyasabo.blogspot.rs

    ReplyDelete
  4. Mnogo zanimljivih proizvoda. Drago mi je što sam naišla na tvoj blog i pročitala ovako divan post ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  5. Pantene Aqua i meni odgovara, a za Balein gel za brijanje se slazem sa tobom, nista posebno. Match Perfection je dobar puder, mada za moju mesovitu kozu malo vise hidratantan. Avon ima divne quad senke, preporucujem od srca :). Essence baza mi se nije dopala jer je bila masna i zuta, a GR maskare su odlicne (koristila sam onu HD). Aurini tecni ruzevi su mi bili dobri, koristila sam cetiri nijanse i nemam nijednu zamerku. Kristina

    ReplyDelete
  6. Wow, ti baaaaš trošiš. Svaka čast! :D Rimmel puder toliko želim da posedujem u nekoj odgovarajućoj nijansi, meni je baš dobar bio, ali sam ga prosledila dalje zbog boje. Takođe Eveline korektor obožavam. GR Essential maskare koristim od kako su se pojavile i na sebi i na klijentima, posebno volim onu sa zlatnim slovima, mada ni crvena nije loša. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni najviše odgovara maskara sa srebrnim slovima, odlično mi izvuče dužinu. :) Inače, i ja se iznenadim koliko brzo potrošim proizvode. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark