Skip to main content

BORBA SJAJEVA - Essence VS. Llums


Sjajevi koji imaju mokar izgled veoma su popularni ovog leta. Iako dolaze u različitim nijansama, ja se nekako najčešće odlučim za nude.
Nedavno sam kupila dva sjaja i nakon određenog vremena shvatila da su vrlo slična, te sam poželela da ih uporedim i time pomognem vama ukoliko se dvoumite koji da kupite.




Oba su relativno nova u drogerijama, a cene su im slične, oko 300 dinara.

Essence Shine shine shine sjajeve dobila sam pre određenog vremena, a kako mi se svidela i tekstura i pigmentacija, otišla sam u Lilly po ovu nude nijansu (05 so into it!).




S druge strane, o Llums sjaju čula sam dosta pohvala i pozitivnih recenzija i zaista sam morala i ja da ga probam (08 salty caramel).

Iako se na prvi pogled čini da je Essence veći, militraža im je ista (5ml). Essence-ova ambalaža je zanimljivija i privlačnija, ali je zato Llums praktičniji i staje gotovo u svaku tašnu.



Essence ima kraću, deblju i blago špicastu četkicu, koja se meni mnogo dopada, dok Llums ima dugačku i standardnu četkicu.

Kada je reč o pigmentaciji, značajno bolju ima Essence, ali je stoga Llums pogodniji kada želimo da ga nanosimo preko karmina jer ne utiče značajno na promenu nijanse.



Essence vuče ka hladnijoj braon, dok je Llums topla nijansa karamele.

Mokar izgled im je identičan kao i to kako se ponašaju na usnama. Naime, nisu lepljivi što je veliki plus, vrlo su prijatni na usnama. Ne skupljaju se u toku dana, a skidaju se ravnomerno.



Nijedan nije previše dugotrajan što negde i očekujem od sjaja koji nije težak niti lepljiv.

Odlično izgledaju na preplanulom tenu i koži koja je utopljena bronzerom.

Mislim da su oba sjaja veoma dobra i da zaista treba da ih probate čak i ako do sada niste bili ljubitelj sjajeva za usne.

Koji sjaj bi bio vaš izbor? Ako ih koristite pišite mi vaše utiske!






Comments

  1. Llums imam od kad je izasao i obozavam ga .. Jedini sjaj koji nosim ..kad god ne znam sta cu stavim satin mauve olovku i njega i to mi je dobitna kombinacija.. savrseno se slazu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odličan je za kombinovanje sa olovkama i karminima. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark