Skip to main content

INGRID Mat tečni i Wonder mat ruž


Nakon što sam isprobala brojne Ingrid proizvode poželela sam da testiram i karmine ovog brenda. Odlučila sam se za dva mat karmina od kojih je jedan tečni, jer su i dalje veoma popularni. S obzirom na to da je odabir nijansi preko interneta prilično nezahvalan jer često nisu verodostojno prikazane, veoma sam zadovoljna izborom koji sam napravila.

Tečni mat ruž



U pitanju je ruž neverovatno lagane, svilenkaste teksture koji veoma brzo nakon nanošenja postaje mat.

On nema punu pigmentaciju i prekrivnu moć (bar kada je u pitanju nijansa koju ja imam), te bi možda nekome jedan sloj bio nedovoljan, ali se meni ta slabija pigmentacija posebno dopala. Kada dođe letnji period prijaju mi laganiji karmini i zato mi je baš ovaj trenutno savršen.



Teksturom me pomalo podseća na Aurine mat tečne karmine.

Iako kada se osuši bude mat, on nijednog momenta nije neprijatan na usnama. Štaviše, doslovno ga ne osećam. 

Takođe me je potpuno oduševilo to što ne ističe suve delove, čak nekako usne deluju blurovano sa njim. Nijednog momenta ne isušuje usne, što je takođe odlično.

Kada se osuši, ne preslikava se, međutim nije previše dugotrajan. Tačnije nakon jela počeće da se skida sa unutrašnje strane donje usne kao i većina sličnih proizvoda, te ćete morati da ga poravite u toku dana. Na gornjoj usni ostaje prilično dugo.

Lako se skida što mi se takođe dopada.

Kako ja imam samo nijansu 100 koja je prilično svetla, nisam sigurna kako se ponašaju druge, posebno tamnije nijanse.



Prema mom mišljenju u pitanju je jedan lagani, mat ruž koji je odličan izbor za letnje dane.

Njegova cena je 375 dinara. Na sajtu Kozmetika i parfemi možete pogledati i druge nijanse kao i poručiti svu Ingrid šminku.

Wonder mat ruž




Dolazi u klasičnom pakovanju sa mat poklopcem.

Ima laganu i kremastu teksturu zbog koje se lako i ravnometno nanosi i izuzetno je prijatan na usnama. 



Veoma lepo je pigmentovan, intezivan i ima baršunast mat finiš.

Formula je obogaćena uljem makadamije koje hidrira i neguje usne. Takođe nisam primetila da ističe suve delove, već čini da usne izgledaju baršunasto.

Moja ruž je u broju 309 i u pitanju je rozikasta nijansa, boja mesa, pogodna za dnevni make-up. U pitanju je onaj ruž koji ćete uvek nositi u tašni i koji će biti vaš izbor kada god niste sigurne šta da nanesete na usne. Čini mi se da ide uz sve kombinacije.



Traje prilično dugo. Samim tim što nije tečni ruž koji se sušenjem fiksira za usne, on i ravnomerno nestaje sa usana te nijednog trenutka na njima ne izgleda loše.



Cena je 395 dinara. Pogledajte i druge nijanse ovde.



*Kako izgledaju na usnama, potražite na mom instagram profilu!

Kako vam se dopadaju ova dva karmina? Da li ste ih već probale?




Comments

  1. Replies
    1. Jesu. Odlične su za svakodnevni makeup. :)

      Delete
  2. Mnogo mi je žao što ne mogu da posjedujem išta od Ingrid kolekcije, ali nadam se da ću jedne prilike možda čak i dobiti priliku. Inače mi se mnogo dopadaju nijanse koje si ti sebi poručila ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  3. Znala sam za tecne Ingrid ruzeve ali ne i za ove klasicne, hvala na informaciji, obavezno cu ih potraziti! Kristina

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark