Skip to main content

PROIZVOD NEDELJE - GRIGI make up olovka za obrve


Nedavno mi je sestra iz Grčke donela dva proizvoda brenda Grigi makeup jer zna da volim da isprobavam nove stvarčice, a olovka, kojoj je posvećen ovaj post, svidela mi već pri prvom korišćenju.U pitanju je klasična olovka za obrve koja se reže i na poklopcu ima standardnu četkicu kojom ja, ukoliko sam preterala sa intezitetom, skidam višak proizvoda.

Moram da priznam da sam zadovoljna kvalitetom, s obzirom na to da ne puca kada se reže, a ni ne troši se tako brzo, kao npr. Essence olovka, što mi se takođe dopalo.Nijansa 05 meni savršeno odgovara. Svetlo braon, prava nijansa za plavuše koja više vuče na hladniju što je odlično jer su moje obrve sivkaste.

Zaista mi da taj prirodan izgled i time je odlična za svakodnevno korišćenje. Pigmentacijom sam veoma zadovoljna kao i samom teksturom. Vrlo lako se nanosi, ostavlja taman onoliko proizvoda koliko je neophodno. Nije ni previše tvrda, niti meka. Nikad brže nisam popunjavala obrve.

Prilično je dugotrajna. Neće se desiti da ostanete bez obrva u toku dana. :) Meni stoji sve dok ne skinem šminku.


Iako više volim one olovke koje se odvrću, ova me je oduševila i zato mi je žao što nije dostupna u Srbiji.

Razmišljala sam da li da pišem ovaj post, s obzirom na to da Grigi brend ne može da se kupi kod nas, ali kako je sezona godišnjih odmora i mnogo vas putuje u Grčku ili ima nekog ko tamo letuje, postoji mogućnost da ipak nabavite ovaj proizvod. Tako da ukoliko budete imale priliku, obratite pažnju na ovaj brend.

Da li ste se možda susrele sa Grigi makeup-om? Kako vam se čini ova olovka?
Comments

 1. Prvi put čujem za ovaj brend, ali ću svakako probati neki njihov proizvod ako budem imala prilike. :)

  Fashion, Beauty and Style

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ni ja nisam znala da postoji ali me je prijatno iznenadio.

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…