Skip to main content

SORAYA Serum - hijaluronska kiselina


Ukoliko ste se približili 30-oj verovatno ste primetili da vaša koža nije kao pre, da joj je potrebna drugačija, "jača" i redovna nega. To je upravo zbog toga što prilikom starenja ona gubi vlažnost i punoću. Stoga je značajno početi na vreme sa proizvodima koji će dodatno hidrirati kožu i pružati svež i mladalački izgled.

U tom slučaju značajnu ulogu ima hijaluronska kiselina čiji molekuli akumuliraju i vezuju za sebe vodu, što kožu značajno hidrira i vraća joj svežinu.


Serumi sa hijaluronskom kiselinom najbolji su proizvodi za dodatnu hidrataciju. Takođe oni pospešuju i dejstvo kreme za lice.



Pre mesec dana počela sam da koristim Soraya serum i veoma sam zadovoljna. On je namenjen svima onima koji imaju više od 30 godina.

Serum vlaži kožu i uklanja sve one eventualne osećaje neprijatnosti i zatezanja. Proizvođač kaže da redovnim korišćenjem smanjuje i vidljivost bora.



Ima vodenastu teksturu. Mala količina proizvoda veoma se lako rasporedi po celom licu. 

Ono što je neverovatno jeste brzina kojom se serum upije u kožu. Dakle, čim ga rasporedite po licu on će se odmah upiti tako da je vaša kože spremna za nanošenje kreme.


Kožu ostavlja osetno hidriranom, svilenkastom i glatkom.

Ja zaista imam prilično suvu kožu na obrazima i u poslednje vreme nijedna krema mi nije bila dovoljno hidrantna i zaista nisam znala šta da radim. 



Međutim, ovaj serum toliko dobro hidrira da sam ja veoma zadovoljna. Čak je bilo situacija da nakon njega nisam uveče stavljala kremu. Očekivala sam da mi ujutru koža bude suva, kako bi se to inače desilo, ali ne. Moja koža zaista nije bila dehidrirana.

Ono što mi se dodatno dopalo jeste činjenica da mi ovaj serum čak i smiruje crvenilo. Nema miris što je odlično, posebno ako imate osetljivu kožu.

Za otprilike mesec dana, koliko koristim ovaj proizvod, nisam primetila da mi je značajno umanjio bore. Više o tome pisaću kada ga skroz potrošim i kada budem imala konačne utiske. 


Međutim, serum je učinio da moja koža, dok ga koristim, nije suva nego normalna. Takođe, ne podstiče dodatno lučenje sebuma, tako da je odličan izbor i za one sa masnom kožom.

Ja ga koristim tako što ga nanesem ujutru i uveče nakon umivanja i čišćenja lica. Posle njega namažem kremu koju već koristim za dnevnu i noćnu negu.

Sve proizvode Soraya kozmetike možete pogledati i naručiti na sajtu nilarigroup.com.

Da li ste probale Soraya kozmetiku? Da li koristite serume u vašoj svakodnevnoj nezi lica?

*pr proizvod










Comments

  1. Ja sam imala njihovu kolagen masku.Dugo je nisam videla.Nekoliko godina.Ta maska je odmah sredjivala lice.Prespava se sa njom i sutra novo lice.I kad vidim Soraya kozmetiku,odmah gledam.Tako neki proizvod godinama ne moze da nadje zamenu.Verovatno je vise ne proizvode.Soraya je super,iz mog iskustva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pogledajte na sajtu http://www.nilarigroup.com/. Tamo imaju razne maske. Meni je ovo prvi susret sa Soraya kozmerikom i veoma sam zadovoljna.

      Delete
  2. Hvala Vam na predlogu.Videla sam maske na sajtu,ali ta se ipak ne proizvodi vise.

    ReplyDelete
  3. Loš im je sajt. Ovog seruma nema. Kao ni nekih drugih proizvoda.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark