Skip to main content

SEPHORA Honey lip scrub


S obzirom na to da su mat karmini popularni i ove sezone besprekoran izgled usana je nephodan. Kako bi usne bile najbolje pripremljene za takve ruževe važno je, pored nanošenja balzama, da ih i redovno pilingujete.

Već duže vreme želela sam da pronađem dobar piling koji će mi ujedno biti i jednostavan za korišćenje. Upravo je takav ovaj Seforin lip scrub.


Moram da priznam da sam se prilično zainteresovala za ovaj proizvod nakon što su neke jutjuberke iznele svoje pozitivno mišljenje o njemu. 

Piling na prvi pogled izgleda kao labelo, a pakovanje je od čvrstog kartona i sve je u znaku meda. 


Iako deluje tako, piling uopšte nije nežan. Dakle, baš će vam lepo ispilingovati usne i skinuti sve one suve delove, a usne će ostati predivno glatke i mekane.

Odlično pilinguje i ostavlje usne mekim, glatkim i negovanim.

Imate osećaj kao da samim šećerom prelazite preko usana, a toliko je slatko i ukusno da ćete ubrzo nakon nanošenja i pojesti piling. :)


Meni nakon njega nije neophodan balzam jer usne zaista budu nahranjene, ali se korišćenjem i labela postigne najbolji mogući efekat.

Ranije sam koristila pilinge koji su bili u teglici, međutim ovaj u stiku mi se mnogo više dopada. Nanošenje je zaista lako i brzo, a rezultati su odmah vidljivi.


Količina od 3,5g slična je količini klasičnih karmina, a cena je 670 dinara. 

Smatram da je ovo odličan proizvod posebno ukoliko ste ljubitelji mat karmina ili jednostavno želite da vam usne uvek izgledaju besprekorno.

Da li ste probale Seforin piling? Kakvi su vaši utisci?


Comments

  1. Volim ovaj piling i koristim otkako se pojavio, jer sam prethodno konstantno tražila po prodavnicama piling za usne u stiku. Međutim, jako me je razočarao kada je počeo da se uglačava i prestao da biva pravi, zrnasti, onako jak piling. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije valjda da se uglača posle određenog vremena?! :(

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.