Skip to main content

ESSENCE Eye and face paleta


Ukoliko biste me pitali koji je to make-up proizvod neizostavan kada krećete na put, svakako bih rekla da je to jedna paleta koja sadrži sve one proizvode za oči i lice koji su vam tokom putovanja neophodni.

Uvek kada se pakujem gledam da što manje šminke ponesem i baš zbog toga biram one proizvode koji su praktični kao što je ova Essence paleta.Ona se sastoji iz četiri senke, hajlajtera i rumenila, a takve je veličine da staje skoro u svaki neseser.

Sve senke su sedefasta, što bih negde izdvojila kao manu, s obzirom na to da volim da u paletama postoji bar jedna mat senka koja bi bila pogodna za pregib kapka.Prve dve nijanse (u gornjem redu) veoma mi se dopadaju. Smatram da spadaju u one koje vrlo lako mogu da se kombinuju, a pogodne su i za dnevnu i za noćnu šminku. Roze i siva senka nisu nijanse koje ja rado koristim u svom šminkanju, ali su lepe, pogotovo kada se zajedno iskombinuju.Senke su zaista veoma lepo pigmentovane i odlično se blendaju i što se kvaliteta tiče zaista nemam zamerku. Tekstura je čak i lagano kremasta, truse se, ali ne previše.

Dugotrajne su i ne skupljaju se u pregibu. Uz bazu za senke traju mi dok ne skinem šminku.

Kada je reč o proizvodima za lice, prilično sam zadovoljna. Upravo zbog njih često se "hvatam" za ovu paletu.Hajlajter je divan. Iako mi je na prvi pogled delovao kao suptilan, prilično je primetan i veoma lepo izgleda na licu. Nije potpuno sitno mleven, pa se nađe i poneka šljokica. Mislim da je odličan za svetliji ten.Rumenilo je, s druge strane, veoma suptilno. Roze-breskvasta nijansa savršeno pristaje svetlijem tenu. Takođe, rumenilo je blago sedefasto pa daje svež izgled licu. Lepo se blenda i stapa sa kožom. Pigmentacija je zadovoljavajuća ali se neće desiti da sa njim preterate.Nijansa ove paletice je 01 glow for it i njena cena je oko 500, 600 dinara.

Kada bi joj dodali bronzer i dve mat, umesto sedefastih senki, ova paleta bi za mene bila savršena. Da li se slažete?Kako se vama dopada ovaj proizvod? Da li ste ga probale? Nosite li na putovanja nešto slično?

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…