Skip to main content

BALEA Marshmallow gel za tuširanje


Da li "padate" na lepa i zanimljiva pakovanja?

Ja zaista volim da nešto, pored toga što je kvalitetno, bude i lepo upakovano. Stoga cenim brendove koji ulože maštu i novac u pakovanja. Jedan takav je Balea, čije proizvode možete pronaći u DM drogerijama. Ovaj brend često pravi toliko lepa pakovanja kojima prosto ne možete odoleti.

Ovaj gel za tuširanje potpuno me je osvojio ambalažom, da bih mogla da mu oprostim i da je lošeg kvaliteta. 


Međutim, veoma mi se dopada kako neguje kožu. Naime, ona nakon tuširanja bude divno meka i hidrirana, što me je prilično iznenadilo. 

Gel miriše na kolače, slatkiše, ali je miris veoma blag, što bih možda zamerila, s obzirom na to da ja volim da kupka jače miriše. Međutim, ukoliko vama prija nešto tako blago, onda je ovo pravi proizvod za vas. 

Mene je miris podsetio na njihovu klasičnu kupku od vanile i kokosa koja je isto tako vrlo blaga.Srednje je gustine tako da je kupanje sa njim jednostavno, a opet nije previše tečan da vam pola proizvoda iscuri.

Ne znam tačnu cenu, jer sam ga dobila od DM-a, ali verujem da je manje od 200 dinara.

Da li ste ga probale? Koristite li Balea kupke i gelove za tuširanje?


Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


MAX FACTOR noviteti - Radiant lift tečni puder i korektor, Miracle prep prajmer i Miracle glow hajlajter

Ove jeseni vaš ten će blistati zahvaljujući Max factor novitetima. U pitanju su četiri proizvoda za lice koji će vam pružiti hidrataciju i sjaj.


MIRACLE PREP prajmer
U pitanju je prajmer koji hidrira i daje licu vrlo blagi sjaj. Verujem da će ga voleti devojke koje imaju suvlju kožu. Sadrži vitamine E, B3 i B5.

Ima teksturu koja je slična teksturi lagane kreme za lice. Međutim, kada ga utrljavam, imam osećaj da je i blago silikonski.


Malo je lepljiv dok se ne osuši. Nakon njega koža je meka i baršunasta.
Ima blag miris.

Njegova redovna cena je oko 1800 dinara, ali ga na sniženju možete pronaći za mnogo manje novca, kao i sve druge Max factor proizvode.
RADIANT LIFT tečni puder


Dolazi u staklenoj bočici na pumpicu. Već u samom pakovanju uočavate da on sadrži sitne šljokice koje na licu nisu primetne ali pružaju blistav ten.
Ono što njega čini posebnim jeste to što ima sjajnu završnicu, a dugotrajan je. Obično se od mat pudera očekuje da budu takvi, međutim i ova blistava formula traje n…

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.