Skip to main content

BALEA Marshmallow gel za tuširanje


Da li "padate" na lepa i zanimljiva pakovanja?

Ja zaista volim da nešto, pored toga što je kvalitetno, bude i lepo upakovano. Stoga cenim brendove koji ulože maštu i novac u pakovanja. Jedan takav je Balea, čije proizvode možete pronaći u DM drogerijama. Ovaj brend često pravi toliko lepa pakovanja kojima prosto ne možete odoleti.

Ovaj gel za tuširanje potpuno me je osvojio ambalažom, da bih mogla da mu oprostim i da je lošeg kvaliteta. 


Međutim, veoma mi se dopada kako neguje kožu. Naime, ona nakon tuširanja bude divno meka i hidrirana, što me je prilično iznenadilo. 

Gel miriše na kolače, slatkiše, ali je miris veoma blag, što bih možda zamerila, s obzirom na to da ja volim da kupka jače miriše. Međutim, ukoliko vama prija nešto tako blago, onda je ovo pravi proizvod za vas. 

Mene je miris podsetio na njihovu klasičnu kupku od vanile i kokosa koja je isto tako vrlo blaga.



Srednje je gustine tako da je kupanje sa njim jednostavno, a opet nije previše tečan da vam pola proizvoda iscuri.

Ne znam tačnu cenu, jer sam ga dobila od DM-a, ali verujem da je manje od 200 dinara.

Da li ste ga probale? Koristite li Balea kupke i gelove za tuširanje?


Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.