Skip to main content

BALEA Marshmallow gel za tuširanje


Da li "padate" na lepa i zanimljiva pakovanja?

Ja zaista volim da nešto, pored toga što je kvalitetno, bude i lepo upakovano. Stoga cenim brendove koji ulože maštu i novac u pakovanja. Jedan takav je Balea, čije proizvode možete pronaći u DM drogerijama. Ovaj brend često pravi toliko lepa pakovanja kojima prosto ne možete odoleti.

Ovaj gel za tuširanje potpuno me je osvojio ambalažom, da bih mogla da mu oprostim i da je lošeg kvaliteta. 


Međutim, veoma mi se dopada kako neguje kožu. Naime, ona nakon tuširanja bude divno meka i hidrirana, što me je prilično iznenadilo. 

Gel miriše na kolače, slatkiše, ali je miris veoma blag, što bih možda zamerila, s obzirom na to da ja volim da kupka jače miriše. Međutim, ukoliko vama prija nešto tako blago, onda je ovo pravi proizvod za vas. 

Mene je miris podsetio na njihovu klasičnu kupku od vanile i kokosa koja je isto tako vrlo blaga.Srednje je gustine tako da je kupanje sa njim jednostavno, a opet nije previše tečan da vam pola proizvoda iscuri.

Ne znam tačnu cenu, jer sam ga dobila od DM-a, ali verujem da je manje od 200 dinara.

Da li ste ga probale? Koristite li Balea kupke i gelove za tuširanje?


Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…