Skip to main content

GOLDEN ROSE Lash plumping maskara i Prajmer za trepavice


Golden Rose je u poslednje vreme prilično proširio asortiman i izbacuje razne proizvode koje mnogi drugi drogerijski brendovi još uvek nemaju u svojoj ponudi.

Jedan od njih je i prajmer za trepavice kome sam se ja posebno obradovala. Naime, pre određenog vremena koristila sam Eveline prajmer koji mi je bio fenomenalan, te sam i sa ovim očekivala iste rezultate.


Prajmer obećava gušće i duže trepavice a sadrži i provitamin B5 koji pruža hidrataciju i zaglađuje površinu kako bi trepavice izgledale sjajno.

Zašto ja volim prajmere? 

Predstavljaju odličnu podlogu i pripremaju vaše trepavice za maskaru. Oni povećavaju gustinu i daju dodatnu dužinu vašim trepavicama. Tačnije olakšavaju posao sa maskarom. Posebno su dobar proizvod ukoliko imate kratke, tanke i jednostavno trepavice kojima maskara često nije dovoljna.

Prajmeri pripremaju vaše trepavice za maskaru, povećavaju gustinu i dužinu, a istovremeno neguju trepavice.

Prajmer dolazi u obliku maskare. Bele je boje i aplikacija je jednostavna. Lakše se nanosi nego maskara, jer i kada se umrljate, ne vidi se.


Blago vam oboji trepavice u belo, ali čim nanesete maskaru, više se beli trag ne vidi.

Ono što meni smeta kod ovog prajmera jeste ogromna količina proizvoda koja ostane na četkici, pa pre nanošenja na trepavice moram da odstranim višak. 

Takođe, ima teksturu kreme, koja se brzo upije kada je nanesete na ruku npr, ali trepavice duže drži vlažnim nego Evelinov prajmer.

Ono što je dobro u tom slučaju jeste pretpostavka da će se prajmer sporije sušiti i da ćete duže moći da ga koristite. Ja ga imam nekoliko meseci i isti je kao i na početku. Inače, prajmeri traju duže nego maskare.

Međutim, ja nisam preterano zadovoljna njegovim učinkom. Ne mogu da kažem da ne utiče da trepavice bolje izgledaju kada ga koristim, ali to nije efekat koji sam očekivala. Smatram da je problem i u tome što je previše nekako vlažan a sporo se suši na trepavicama. 

Ukoliko vi imate drugačije iskustvo, pišite mi u komentarima.


Već sam vam mnogo puta pisala koliko sam oduševljena GR Essential maskarama. Doslovno mi se svaka dopala i trošila sam ih bukvalno do samo kraja.

Međutim sa ovom maskarom to nije slučaj.

Prvo što ne odgovara mojim očima jeste ogromna četkica koja, moram da priznam, veoma lepo raščešljava trepavice.


S obzirom na to da je toliko velika, ne mogu da nanosim maskaru a da se ne uprljam što me veoma frustrira. Definitivno nije za manje oči.

S druge strane, sam oblik četkice i raspored dlačica očigledno ne odgovara mojim trepavicama. 

Maskara obećava volumen, podignutije i definisanije trepavice. Ja takav efekat nisam primetila. Međutim, ona nekako da prirodan izgled bez grudvica i previše proizvoda na trepavicama. Takođe ne slepljuje već lepo raščešljava.


Međutim, kako ja imam kratke i spuštene trepavice, uvek sam zadovoljna samo onim maskarama koje zaista daju wow efekat.

Dakle, ukoliko vam je potrebna dnevna maskara, onda je ovo izbor za vas, ukoliko volite dramatičan efekat, pogledajte neku od GR Essential maskara, tamo ćete sigurno naći nešto za sebe.

Na blogu Koma Bunny takođe možete pročitati recenziju ove maskare. Katarina ima potpuno drugačiji tip trepavica i ona je veoma zadovoljna ovim proizvodom. Takođe, Alex ima duge trepavice i kaže da je ovo maskara koju će nastaviti da kupuje (njenu recenziju pročitajte ovde).

Kako vam se dopadaju prajmer i maskara? Da li ste ih probale? Koristite li GR maskare?

*pr proizvod






Comments

  1. Šteta za bazu :( Htela sam je kupiti ali i meni bi smetalo dugo sušenje... Gde si kupila Evelinovu bazu? Ne znam koje su još dobre, čisto da vidim kakvu razliku prave, s obzirom da ih nikada nisam probala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobila sam je od Evelina ali može da se poruči na sajtu ekozmetika.rs.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark