Skip to main content

BYPHASSE Proizvodi za skidanje šminke



Byphasse je španska kozmetika koja se, ne tako davno, pojavila na našem tržištu. Verujem da je svaka od vas primetila ove proizvode u drogerijama jer njih odlikuju velika pakovanja, a pristupačne cene.

Proizvođač za povoljnu cenu obećava dobar kvalitet a ja sam dobila priliku da se u to i uverim. Na nedavnom Serbian Bloggers Day druženju dobila sam nekoliko proizvoda ovog brenda i isto veče sam morala da probam one koji služe za skidanje šminke, a njih ću i predstaviti u ovom postu.



Vlažne maramice za skidanje šminke

Dolaze u roze pakovanju koje ima plastični zatvarač, što je vrlo praktično jer on sprečava da se maramice osuše.

Sadrže mlečne proteine koji hidriraju kožu, što je dobra vest za sve one sa suvljom, iako su maramice namenjene svim tipovima kože.

Nežne su i za oči što je meni veoma važno jer ja vlažnim maramicama skidam maskaru.

Imaju jak, cvetni miris, tanje su i prilično vlažne što generalno zahtevam od maramica, s obzirom na to da se maskara ne skida tako lako. Takođe, kada putujem važno mi je da one mogu da mi zamene micelarnu vodu, a ove su se zaista dobro pokazale.

Praktične su i za tašnu a u pakovanju ima 25 maramica.




Skidač šminke oko očiju

Ovo je nov proizvod na tržištu koji služi za uklanjaje šminke sa očiju, međutim ja ga koristim kao micelarnu vodu za celo lice.

Generalno sve proizvode ovog tipa, s obzirom na to da su nežni, smatram pogodne i za skidanje šminke sa ostatka lica. Nikad mi se nije desilo da mi izazovu probleme iako imam osetljivu kožu.

Tečnost plave boje ima takođe cvetni miris i to prilično intezivan, zbog čega nisam baš najsrećnija, ali zaista dodatno ne iritira moju kožu.

Lepo i lako skine svu šminku sa lica. Kožu ostavlja očišćenom, ali ne i suvom, međutim ne mogu da kažem ni previše hidriranom, bar kad je u pitanju moja izrazito suva koža.



Jednostavno ukloni i senke, što ne bih mogla da tvrdim i za maskaru. Međutim, meni to zaista nije važno jer, kao što sam napisala, maskaru uvek uklanjam vlažnim maramicama.

Moram da napomenem da mi se dopada pakovanje, tačnije poklopac koji se jednim pritikom otvara na vrhu, a on ne dozvoljava da izađe previše proizvoda, što mi se često dešava sa micelarnim vodama.

Mogu da kažem da sam za sada zadovoljna Byphasse brendom i jedva čekam da testiram i druge proizvode o kojima ću vam pisati u narednom periodu.

Da li volite ovaj brend? Koji vam je omiljeni Byphasse proizvod? Pišite mi utiske.

*pr proizvod



Comments

  1. Nisam probala nista iz posta, ali jesam gel za umivanje i bio mi je odlican. Nezan, hidrira, nesto manje peni ali nema veze, opet je dobar proizvod. Koristila sam i tupfere ali nisu mi bili nista posebno. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moraću da pogledam i njihove proizvode za umivanje. :)

      Delete
  2. Deluje bas zanimljivo :) Moracu da probam :) Inace odlican post :*

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark