Skip to main content

REVLON PhotoReady Airbrush Effect tečni puder


Kada vam neko spomene Revlon pudere koja vam je prva asocijacija?
Meni svakako dobar kvalitet i velika pokrivna moć

Iako nemam mnogo iskustva sa ovim brendom (pre dve godine koristila sam Revlon Nearly Naked puder), stekla sam utisak, i čitajući druge blogove, da su Revlon puderi jedni od najkvalitetnijih kada je drogerijski rang u pitanju.

Nedavno sam dobila puder sa airbrush efektom koji sam želela da isprobam od kada se pojavio na tržištu.

Puder dolazi u staklenoj bočici od 30 ml. Ima pumpicu kojom lako i jednostavno dozirate proizvod. Dakle, neće vam se desiti da izađe više proizvoda nego što vam je potrebno.Kada je reč o mirisu, on je blag, skoro medicinski, što je dobro za sve one koji imaju osetljivu kožu kao ja.

Što se tiče teksture, prilično je vodenasta i puder se lako raspoređuje. Ono što se meni dopalo jeste činjenica da je malo proizvoda dovoljno da prekrije veću površinu lica. Setuje se sporije tako da imate dovoljno vremena da sve lepo ublendate.

Prekrivanje mu je srednjeg inteziteta, ali može malo da se nadogradi i meni sasvim dobro prekrije crvenilo. Nisam sigurna koliko bi uspešno prekrio neke druge nepravilnosti.Sadrži sitan šimer koji je primetan kada puder nanesete na kožu, međutim kada se upije i kada nanesete ostale proizvode, on je gotovo neprimetan. Daje samo lagani sjaj, što je odlično za sve one sa suvom kožom. On će vam dati i taj efekat besprekorne kože i odličan je za fotkanje.

Međutim, ovo nije puder koji će se potpuno stopiti s kožom, stoga bih ga ja više preporučila za neke večernje varijante makeup-a.

Kada je reč o trajnosti, tu zaista dobija odličnu ocenu. Nakon osam sati meni se samo pomalo prosijao na sredini čela i nosu, dok je na ostatku lica izgledao kao da je upravo nanesen.


Ono s čim ja imam problem jeste nijansa 006 medium beige, koja mi je sada pretamna, pa moram da je posvetljujem korektorima. 

Revlon proizvode možete da pronađete u Lilly drogerijama, kao i na Lilly sajtu, a cena je oko 2.000 dinara.

Kako se vama dopada ovaj puder? Da li ste ga već probale? Koristite li Revlon proizvode?

*pr proizvodComments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…