Skip to main content

MAX FACTOR Smooth miracle prajmer


Prajmer, o kome ću pisati u ovom postu, počela sam nedavno da koristim i istog momenta, kada sam ga prvi put nanela na kožu, postao je moj favorit.

On dolazi u pakovanju (30ml) sa pumpicom koje mi je uvek praktično, pogotovo ako pumpica veoma dobro funkcioniše, kao ova, pa mogu lako da doziram količinu koju želim.

Tekstura ovog prajmera slična je kremi. Ono što me je oduševilo jeste efekat koji ostavlja na koži: divna, zaglađena, meka, ujednačena, čak i neobično hidrirana koža koja je apsolutno spremna za puder.On smanjuje vidljivost pora, mada ja ni nemam veliki problem sa njima, i popunjava borice.

Ono što mi se dopada jeste činjenica da na njega puder lepo "legne" i da izgleda mnogo bolje nego kada ga ne koristim. Takođe sam primetila da ovaj prajmer produži trajanje pudera i da ne dozvoljava da lice prosija u toku dana.Ima malo jači miris silikona (?) ali on vrlo brzo nestaje i meni zaista ne smeta. 

Veoma brzo se upije tako da možete odmah naneti puder i nastaviti sa šminkanjem. 

Nisam primetila da mi na bilo koji način iritira kožu.
Ovaj proizvod će se svakako naći u mojim prolećnim, ali sasvim sigurno i godišnjim favoritima, stoga vam preporučujem da ga probate.

Ukoliko ste ga probale ili ga koristite, pišite mi utiske!

U narednom periodu očekuju vas i recenzije ovih Max factor proizvoda...*pr proizvodComments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…