Skip to main content

BALEA Ampule za lice za 7 dana


Ampule, koje ću predstaviti u ovom postu, dobila sam na Serbian Bloggers Day druženju u okviru DM paketića i one su prvo što sam od proizvoda želela da testiram. Nikada do sada nisam koristila ništa slično i zato mi je bilo zanimljivo da probam ovaj tretman koji traje sedam dana.
Ampule dolaze u katonskom pakovanju, čiji mi se unutrašnji dizajn veoma dopao. Jasno je obeležno koja apula se koristi kojeg dana, a i sa suprotne strane objašnjeno je na koji način da ih otvorite.Proizvođač kaže da obećavaju svežiji izgled kože. Postoje tri vrste ampula:
  • 3 ampule za hidrataciju- eliksir sadrži kompleks sa pasiflorom i dodatno hidrira kožu.
  • 2 anti-stres ampule- podržava odbrambeni sistem protiv aksidativnog stresa i uticaja spoljašnje sredine- za balans kože.
  • 2 ampule za svežinu: galuten in-tense pruža blistavi izgled. Sa formulom suvog ulja.

Dakle, svakog dana, ja to radim uveče pred spavanje, a nakon čišćenja kože, koristite jednu ampulu.

Prvog i drugog dana koriste se ampule koje hidriraju, trećeg i četvrtog anti-stres, petog i šestog ampule za svežinu, a poslednjeg, sedmog dana, opet ampula za hirataciju.Postoji razlika između ampula različite vrste. 

Naime, prve dve koje služe za hidrataciju zaista odlično hidriraju. Moja koža je prilično suva i osetna je razlika kada nanesem ampulu ove vrste. Koža bude meka i hidrirana i sutradan. Zaista su odlične.

Već sledeće, anti-stres ampule manje hidriraju, mada i nakon njih je koža prilično prijatna na dodir. Lice sutradan nekako izgleda odmornije, ako to ima smisla.

Ampule za svežinu pružaju dodatnu hidrataciju, lice bude prijatno na dodir, ali nisam primetila da izgleda znatno drugačije.

Ono što je meni veoma važno jeste da mi ovaj proizvod ne iritira kožu iako je ona veoma osetljiva. Nakon nanošenja se pojavi pojačano crvenilo (imam rozaceu) ali ono ubrzo nestane. Nemam nikakve neprijatnosti u smislu zatezanja, svraba i tome slično.

Kada je reč o mirisu, razlika između prve dve vrste je minimalna. Miris je blag i brzo nestaje nakon nanošenja. Ampula za svežinu, međutim, ima jači miris, meni malo neprijatniji, koji se duže zadržava na koži, ali ništa što ne mogu da izdržim.

Što se tiče teskture ona je vodeno-uljana, dakle prilično retka, te morate biti pažljivi prilikom nanošenja. Prve dve varijante su vodenkaste i zbog takve teksture veoma brzo se upijaju, a vaše lice je ubrzo spremno za nanošenje kreme. Međutim, ampula za svežinu je prilično uljana i potrebno joj je mnogo više vremena da se upije, što mi se ne dopada

Iako nakon ovog proizvoda možete da nanesete kremu koju inače koristite, ja ipak nisam nanosila ništa, jer sam želela da testiram kako same ampule deluju na kožu. A moram da priznam da mi krema i nije bila potrebna.U svakoj ampulici dobijete 1ml proizvoda koji je dovoljan za lice, vrat i dekolte.

Ampula se otvara tako što je lomite na "vratu" koji je obeležen belim. Iako vam proizvođač preporučuje da to uradite koristeći krpu/maramicu/peškir, ja sam to radila "golih" ruku i nisam se povredila. Zaista se lako otvaraju.


Cena ovog proizvoda jeste, čini mi se, oko 500 dinara, što mislim da je odlično. Ja ću ih svakako nabaviti opet, a lično bih volela da postoje samo one za hidrataciju koje bih nanosila s vremena na vreme kada primetim da je to mom licu neophodno.

Kako vam se čine ove ampule? Da li ste ih koristile?

*pr proizvod

Comments

  1. Odlična recenzija! Nikad nisam ništa slično videla na našem tržištu i zato si me zainteresovala da ih isprobam jer mi deluju fantastično i mislim da će odgovarati mojoj koži. Inače, divne fotografije! :)

    Recenzija Mr.Black pilinga ---> Iammilitza ! ♡

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…