Skip to main content

SUNKISSED bronzer




Sunkissed brend konačno je stigao u Srbiju, a ja sam još tokom leta imala priliku da isprobam ovaj bronzer. Dugo sam ga testirala želeći da steknem kompletan utisak, a s obzirom na to da ja bronzere koristim tokom cele godine, verujem da nisam zakasnila sa recenzijom.




Bronzer dolazi u OGROMNOM pakovanju koje je plastično i pristojnog kvaliteta. U pitanju je količina koji će mi, čini mi se, trajati večno.




On u sebi ima sitne šljokice koje se ni ne primete na fotografijama, ali ni na licu. 

Sastoji se od dve nijanse, što je odlično jer možete da ga koristite tokom cele godine, tačnije i zimi dok vam je ten svetliji i leti kada pocrnite.





Nijanse možete da mešate kako biste dobili onu koja vama odgovara, što smatram da je odlično i praktično. 



Od gore: Svetlija nijansa, tamnija i pomešane

Dopada mi se kako izgleda na licu (klikni ovde). Nije previše narandžast što zaista ne podnosim kod bronzera. Tamnija nijansa, iako mi je na prvi pogled izgledala da bi možda i mogla da posluži za konturu, ipak je topla i nije pogodna za tu namenu.


Fotografisano na suncu

Ono što mi se dopada a što možete da primetite i na fotografijama, bronzer nije previše pigmentovan. Nije mi se desilo da preteram sa količinom i izgledam prljavo. A što je najbolje od svega, zaista se dobro blenda, što mi olakšava posao ukoliko žurim.





Najbolje se nanosi velikim četkama, a može da se koristi i za telo.

Sunkissed proizvode možete na nađete u lokalnim parfimerijama, a za detaljnije informacije potražite ih na Instagramu.

Kako vam se dopada ovaj bronzer? Da li ste probale neke Sunkissed proizvode?






Comments

  1. Obozavam ove velike bronzere. :D Lepa je nijansa, isto sam pomislila da bi ova tamnija bila idealna za konture. Mozes li mi reci cenu, i ako si ga uzela u Ru, u kojoj parfimeriji? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam zaista, ja sam ga dobila kada je bilo nagrađivanje na njihovoj stranici. Nisam ih videla u Rumi.

      Delete
    2. Ja im slala poruke, kao javice gde će biti u Rumi da se kupi, ne javljaju nista već 2 meseca. :D

      Delete
    3. Ili su zaboravili da jave ili ih nema u Rumi. :))

      Delete
  2. I ja sam ih proganjala mesecima gde mogu da kupim i oni sve kao javice mi i nista. Onda sam poslala mail sa pitanjem u cemu je svrha tolikog reklamiranja na fb i instagramu ako to ne moze da se kupi. Odgovorilu su mi da su imali problema da im je kasnila roba od dobavljaca i da su poceli odmori itd. U svakom slucaju u Beogradu nisu jos poceli da prodaju nego samo po ostalim gradovima po Srbiji. Posto sam putovala u Nis pitala sam ih da li tamo ima neko prodajno mesto i uputili su me u parfimeriju u podzembom prolazu kod holela Ambasador tako da sam tamo kupila bronzer kostao je oko 750 din. Kupila sam i onaj bronzer u kamencicima, on je bio nesto manje od 1000 din, ali nista drugo vise nisu imali u toj parfimeriji. Rekli su mi da su sve drugo prodali a ne salju im nove kolicine. Bronzeri su odlicni. Jako sam zadovoljna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, shvatila sam da ih ima samo u nekoliko gradova u Srbiji. Ja sam želela da kupim sredstvo za samopotamnjivanje, a nisam uspela da ga nađem. Nadam se da će uskoro biti dostupni svuda.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark