Skip to main content

MAYBELLINE SUPER STAY 24H tečni puder
Uvek se pitam da li neko nosi puder 24 sata pa da može da potvrdi njegovu postojanost...

Kada je reč o Maybelline brendu i tečnim puderima, Fit me mi je jedan od omiljenih, ali nažalost naši uvoznici su odlučili da ga više ne donose (ovaj momenat nikada neću razumeti) iako je možda i najbolji za suvu kožu, ali i jedan od najdražih pudera inostranih blogerki.

Od Super stay pudera nisam znala šta da očekujem, ali je ostavio dobar utisak već nakon prvog nanošenja.
Pakovanje je standarno, staklena bočica i plastična pumpica koja dobro funkcioniše i iz koje izlazi dovoljna količina proizvoda. Možete blagim pritiskom vrlo lako da kontrolišete doziranje.

Tekstura pudera je lagana, srednje gustine, vrlo je prijatan na dodir. 
Ne klizi po koži, ali nanošenje je zaista lako. Odlično izgleda i kada ga naneste sunđerom kao i četkom (ja koristim Blush 32), iako u ovom slučaju prednost dajem četki.
Istog momenta postaje mat, ali je vrlo prijatan na koži. Nema osećaja maske ni zatezanja. Koža izgleda ujednačeno, prirodno, ne skuplja se na suvim delovima, niti deluje prljavo, što je veoma važno ukoliko imate suvu kožu. Iako vam daje taj mat izgled koža sa ovim puderom nekako izgleda sveže. Čini mi se da je ovo prvi mat puder koji bih mogla da preporučim i osobama sa suvom kožom (naravno ukoliko ona nije ekstremno suva i dehidrirana).

Ima srednju prekrivenost, koja uz nadogradnju može da bude i potpuna. Sve zavisi u kakvom vam je stanju koža i šta bi trebalo da prekrijete. Zaista može lepo da se nadograđuje bez vidljivih slojeva, apsolutno se stopi sa kožom.

Što se tiće dugotrajnosti možete da budete spokojne, ovaj puder stvarno ne prosijava i sve što ste naneli na lice ostaje na mestu dok god ne skinete šminku. Ja sam oduševljena svaki put. Otporan je na znoj, vlagu i dodir.

Ono što mi se takođe dopada jeste što na licu tokom vremena nema nikakvih promena kada je reč u teksturi ili boji pudera. 

Pozitivno je to što nema poseban miris, tako da, devojke sa osetljivom kožom, ovaj puder će vam se sigurno svideti.

Još jedna sjajna stvar kojom me je ovaj puder "kupio" jeste to što se ne uvlači u borice i bore. Ja ih imam na čelu i ne podnosim kada mi se nakon šminkanja očiju one još više istaknu. Sa ovim puderom toga nema, što je zaista fenomenalno.

Postoji šest nijansi, moja je 28 soft beige. Iako sam prvo mislila da ima žućkasti podton, čini mi se da je nijansa hladnija i više neutralnija. Rekla bih da se odlično stapa sa mojom kožom lica.

Cena je oko 900 dinara.

Da li ste probale ovaj puder? Kakvo je vaše mišljenje?


Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…