Skip to main content

RICH proizvodi za kosu
Rich proizvode za kosu merkam već duže vreme, a kada sam ugledala ovo mini pakovanje sa testerima, odlučila sam da ih probam. 

Iako su u inostranstvu veoma popularni, za Rich proizvode u Srbiji skoro se i ne zna, verovatno zbog prilično visoke cene.

Od sva tri proizvoda koje sam dobila u ovom pakovanju najviše sam se radovala eliksiru.
ELEKSIR OD ARGANOVOG ULJA

Pogodan je za sve tipove i može da se koristi i na suvoj i na mokroj kosi.
Obećava zdravu, mekanu i sjajnu kosu, a ima i UV zaštitu. Takođe tvrdi da ojačava kosu i obnavlja oštećenu i umornu vlas.

Zaista lepo miriše, brzo se upija i ne masti, ali iskreno nisam primetila neku posebnu razliku niti promenu na bolje kada je izgled moje kose u pitanju. Dugo sam koristila Baleino ulje koje je duplo jeftinije, ali čiji su se efekti videli odmah i sa kojim su moji krajevi zaista izgledali odlično.
Takođe nije mi se posebno svideo ni kada sam ga nanosila na suvu kosu. Ne omekšava krajeve, niti daje poseban sjaj.

U suštini korektan proizvod, ali nije ono što sam očekivala. Postoje mnogo jeftinija, a delotvornija ulja. 
ŠAMPON ZA INTEZIVNU HIRATACIJU

Šampon, kao i regenerator, miriše prilično skupo, ako mogu tako da se izrazim. Miris me podseća na one bolje opremljene frizerske salone. Veoma je blag i neobičan, a opet se zadržava na kosi prilično dugo.
Kada je reč o tekturi malo je ređi, ali dobro peni i čini mi se da lepo opere kosu.

Namenjen je svim tipovima kose posebno suvoj i hemijski tretiranoj. Obećava zaštitu od toplote, UV zraka i ispiranja boje.
REGENERATOR ZA INTEZIVNU HIDRATACIJU

Kao što mu i sam naziv kaže namenjen je hidrataciji kose. Ima laganu formulu koja ne otežava kosu.
Namenjen je oštećenoj i suvoj kosi. Obećava sjaj, zaštitu od toplote, ispiranja boje, kao i UV zaštitu.

Iskreno, iako oba proizvoda obećavaju hidrataciju i oporavak oštećene kose, ja sam imala osećaj da mi je kosa suvlja i da se više kida. Sva tri proizvoda koristim pola meseca i zaista nisam primetila da se izgled moje kose poboljšao. Mislim da ću kompletan utisak imati tek kada potrošim proizvode, zato ne želim da prerano nešto iskritikujem.
Međutim trenutno osim divnog mirisa nije me privuklo ništa drugo što bi me nateralo da kupujem ove, a ne neke druge, jeftinije proizvode koji su imali slično ili bolje dejstvo.
Cena svakog pojedinačnog proizvoda u standardnoj veličini je oko 1000 din. A cena ovog pakovanja je takođe bila oko 1000 din. To zaista nije malo, te sam, u skladu s tim, i imala veća očekivanja.

Možete da ih kupite u Unitech radnjama ili na njihovom sajtu.

Da li ste probale pomenute proizvode? Kakva su vaša iskustva?
Comments

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…