Skip to main content

SERBIAN BLOGGERS DAY




Drage devojke Vera (According to Vera blog), Silvi (SSForeverMakeup1-blog) i Katarina (Beauty by Keti) došle su na ideju da organizuju blogersko druženje koje će u narednom periodu postati jedna lepa tradicija.

Cilj okupljanja jeste da se devojke upoznaju, razmene iskustva i prijatno provedu nekoliko sati, a potpuno sam sigurna i ostvare lepa prijateljstva.





Prvi Serbian Bloggers Day održan je u Beogradu u Ušću. Ovaj put okupilo se samo nas sedam, ali plan je da svaki sledeći put devojaka bude još više.

Iako mi se činilo da je druženje trajalo kraće nego što bih želela, imale smo priliku da, uz čaj i kafu, proćaskamo o svim temama u vezi sa blogovanjem, brendovima i proizvodima. Posebno su nas obradovali poklončići od brendova i uvoznika istih koji su bili tako ljubazni da podrže ovu lepu ideju i kojima se ovom prilikom zahvaljujem. O proizvodima koje smo dobili čitaćete u narednom periodu, a u pitanju su sledeći brendovi: Ziaja, Marrakesh, Bioten, Golden Rose, Burra i Max factor. Fotografije proizvoda pogledajte na mom instagram profilu.





Ukoliko želite da budete u toku sa dešavanjima u vezi sa blogerskim okupljanjem kao i da budete obavešteni kad neka od devojaka objavi recenziju proizvoda, zapratite Fejsbuk stranicu Serbian Bloggers Day. Takođe, ako želite da upoznate neku od blogerki jer volite i pratite njene objave ili biste želeli da se posavetujete u vezi sa pisanjem bloga, moći ćete da se pridružite našem narednom okupljanju.

Podržite nas i dođite da se družimo!

P.S. Posetite Instagram profile svih devojaka koje su bile na prvom Serbian Bloggers Day okupljanju: Aleksandra- Alex Sparrows Blog, Teodora- Lolin svet, Silvi- ssforevermakeup1, Katarina- Beauty by Keti, Ksenija- Karminisanje i Vera- Vera Dimov photography.




Comments

  1. Bravoo Zeljka, sve je receno :) nadam se da ce ovo biti nasa tradicija kao sto si rekla. Opis prve slike- svi slusaju dok ti pricas 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Napisala sam kratko, ali mislim da sam rekla suštinu što je najbitnije. :**

      Delete
  2. Ja vec jedva cekam sledece druzenje. ❤

    ReplyDelete
  3. Odlična ideja :) I baš mi je drago što ste otvorene i spremne da pomognete devojkama koje tek počinju sa blogovanjem :) Možda se i vidimo na sledećem druženju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Marina. Bilo bi nam drago da nam se pridružiš.

      Delete
  4. Mislila sam da je ovaj događaj za ljude koji imaju nekog značajnijeg blogerskog staža, lepo je znati da ste otvoreni i za početnike kojima bi značio po koji savet :) Nadam se da se vidimo na nekom sledećem okupljanju.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark